Knit-Wit lampor i ny färg; Tweed Green

den 1 februari 2021
Knit-Wit lampor i ny färg; Tweed Green
Knit-Wit Tweed Green är den nya färgen i den populära lampkollektionen från Made By Hand. Den vackra färgen har fått namnet ”Tweed Green” på grund av dess klassiska tweed-look. Genom att kombinera två trådar – en grön och silverfärgad, får man en djup grön färg, som samtidigt vackert reflekterar ljuset.

Kännetecknet med Knit- Wit serien är dess annorlunda lampskärm, som är tillverkad med hjälp av en stickningsteknik. Materialet ger lampan ett karaktäristiskt och dekorativt utseende. Även om stickningstekniken är hundra år gammal så är det en fantastisk teknik när man önskar att skapa komplicerade former utan sömmar och andra kanter.


Det färgglada och personliga hemmet


Vi blir mer och mer medvetna om att få in färger i vår inredning. De färgglada trenderna ser ut att bli starkare under 2021, där många byter ut det vita porslinet, mindre möbler och lamporna mot färgglada alternativ och annorlunda materialval.

Kombinerat med att naturen fortfarande har en stor plats i inredningen, så passar den nya Knit-Wit färgen in perfekt i nutiden trender. Utöver att tillföra rummet färg, ger den gröna färgen en lugn och avslappnad känsla till rummet, samt ett diffust ljus 360 grader ut i omgivningen.

Hoppa på trenden med en av de nya Knit-Wit lamporna- Se hela Knit-Wit serien i Tweed Green här