NYHETER - EOS Evia och Esther - Fjäderlampor från Umage

den 18 augusti 2020
NYHETER - EOS Evia och Esther - Fjäderlampor från Umage
EOS Fjäder-lamporna är bland de mest populära lamporna du hittar på marknaden just nu – och av goda skäl; Den lätta skönheten är i första hand gjord av gåsfjädrar, vilket garanterar att lampan ger ett mjukt och varmt ljus. EOS fungerar därför perfekt, som ett suggestivt element i all inredning. Även när lampan är avstängd är det en vision av drömmar, och det råder ingen tvekan om att den danske designern Søren Christensen hämtat sin inspiration från den nordiska naturen.

Namnet "EOS" kommer från den grekiska mytologin, som betyder "gryningens gudinna" och hänvisar till hur lampan ser ut som ett moln på himlen.

EOS-lampskärmen har länge funnits i olika storlekar, men finns nu även i två nya former. EOS Esther är en oval version av fjäderlampan som finns i två olika storlekar, medan EOS Evia har form enligt naturens bikupa – även i två olika storlekar.

Med nu tre olika former och olika storlekar, finns det gott om möjligheter att blanda och matcha EOS lampskärmar i ett kluster. Kombinationen skapar en illusion av moln i taket och backar upp designens drömska känsla.

Köp Esther och Evias skärmar här , där du också hittar resten av den eleganta lampserien. Här kan du också hitta både takupphängning, bordsställ och golvstativ, beroende på hur du vill använda din lampskärm i inredningen.