Jordnära nyheter från &tradition

den 19 juni 2019
Jordnära nyheter från &tradition
I 2019 ser vi fler och fler jordfärger i inredningen. Trenden går i riktning av varmare, trevligare och mer inbjudande inredningar framför kalla rum i neutrala färger och vi tar fortfarande naturen med in i inredningen. &tradition har lanserat nyheter, som passar perfekt in i just de tendenserna.

Från lampserien Bellevue av Arne Jacobsen, kommer den klassiska och eleganta Bellevue AJ7 Golvlampa i tre nya färger: kopparbrun, olivbrun och dammig blå, som passar perfekt in i hemmets jordfärger. Alla tre med en flexibel hals av mässing, som ger värme till hemmet och passar perfekt in i den nordiska stilen.

Setago JH27 är en bärbar och champinjon-formad bordslampa, som inviterar till att man tar den med runt i hemmet, där man har behov för en trevlig belysning. Liksom formen, har färgerna hämtat inspiration från naturen; mörk blå/ sand, rostbrun/grön och ljusbrun/skogsgrön, som återigen träffar mitt i prick i förhållande till den nordiska stilen.

En mer elegant nyhet från &tradition är den nya Blown SW6 Bordslampa. Den munblåsta glasskärmen har tagit inspiration från naturens bär och frö – särskilt från ett hallon. Med en fot av svart marmor osar lampan av kvalitet och man har igen tagit in naturen in i inredningen.

Som en läcker kontrast till jordfärgerna kommer P376 Taklampan i aluminium och vit. Den klassiska designen stöttar upp den trevliga och inbjudande stämningen, genom att sprida ett nedåtriktat och intimt ljus över matbordet.


Fyra fantastiska nyheter från &tradition, som alla stöttar upp den avslappnande stämningen och nordiska stil, som fortsatt slår i hela världen.
Se alla nyheter från &tradition här