Flowerpot Portable VP9 Bordslampan - Nyhet från &tradition

den 16 september 2020
Flowerpot Portable VP9 Bordslampan - Nyhet från &tradition
&Traditionen hoppar på moderna trender och lanserar nu den populära Flowerpot Bordslampan i en bärbar version; Flowerpot Portable VP9 Bordslampa. Lampan är en mindre version av originalet VP3 bordslampa, men är annars trogen den ikoniska designen. Som jämförelse mäter To Go lampan 29,5 centimeter i höjd, medan originalet har en höjd på 50 centimeter.

Flowerpot VP9 har inbyggd LED, med 3-stegs dimmerfunktion, så att du kan ställa in ljusstyrkan på antingen 100%, 50% eller 20%. Ljuset justeras enkelt via kulan högst upp på skärmen, som fått touchfunktion på den nya versionen. På en full laddning kan lampan tända i 11 timmar vid 100% ljusstyrka och ännu längre vid 50% eller 20%.


  • Bärbar lampa
  • Indbyggd LED
  • 3-stegs dimmerfunktion


Flowerpot bordslampan ritades av Verner Panton i 1968, men är fortfarande en populär lampa i den moderna inredningen. Den var ursprungligen avsedd för restaurangbranschen, men fann snabbt sin väg hem i privatbostaden. Den nya bärbara bordslampan kan användas både hemma, på kaféer eller restauranger för att skapa en mysig och välkomnande atmosfär – både inom och utomhus.

Om du är en del av dagens retrovåg är Flowerpot lampan en must have hemma. Den tidlösa lampan har visat sitt värde som designklassiker – ett unikum som symboliserar ett stycke dansk designhistoria och designmässigt passar in i många stilar. I kombination med den trådlösa trenden passar lampan perfekt in i varje hem.

Lampan kan förbeställas här och är klar för leverans från slutet av december 2020.