NYHET - LED-stearinljus med unik 3D-låga

den 5 mars 2020
NYHET - LED-stearinljus med unik 3D-låga
Du känner förmodligen redan till de batteridrivna LED-värmeljusen, som oftast används som ett säkert alternativ till traditionella stearinljus. De finns i alla möjliga utföranden; LED-ljus med eller utan rörlig låga och några med fjärrkontroll och timerfunktion.

Från det danska märket Uyuni Lighting har vi fått de vackra Uyuni-ljusen i butiken. Det unika med Uyuni Lightings produkter är deras patenterade 3D-låga, som är särskilt livlig och ger en något flimrande känsla när den är upplyst. Den speciella lågan har ingen fysisk rörelse och använder därför inte stora mängder energi för att hålla rörelsen igång. Istället har de använt LED-tekniken som redan finns och skapat en form och låga som, som lätt kan förväxlas med en riktig flamma.

För att skapa ett ännu mer realistiskt ljus har Uyuni Lighting gett kronljusen och blockljusen en vaxad yta. Det är därför lätt att få dem att stå i en ljusstake, lykta eller kanske i en juldekoration, utan att märka skillnaden. I gengäld får du samma känsla och varma sken som du skulle få från ett levande ljus.

Oroa dig inte för brandrisken med de elektroniska lamporna eftersom lamporna inte blir heta eller brinner ner. Dessutom är batteridrivna ljus ett bra alternativ om du betonar komfort och inomhusklimat eftersom de inte förorenar ditt hem.

Med Uyuni har du möjlighet att använda dina LED-ljus med fjärrkontroll. Fjärrkontrollen köps separat och kan användas för alla konstgjorda ljus från Uyuni. Lamporna kan också användas utan fjärrkontroll, men det erbjuder några ytterligare alternativ; till exempel timerfunktion och dämpning i tre styrkor.


Läs mer och se vårt urval av Uyuni stearinljus här