NYHET - Panthella Portable från Louis Poulsen

den 20 mars 2020
NYHET - Panthella Portable från Louis Poulsen
början av 2020 kommer den fantastiska Panthella Portable av Louis Poulsen att lanseras. Den bärbara bordslampan är en förlängning av den välkända Panthella-serien, som består av golvlampan samt bordslampa i två olika storlekar. Med den nya bordlampan finns det tre olika storlekar att välja mellan.

När Verner Panton designade lampan 1971 fokuserade den på att få maximal nytta av ljuset genom att reflektera den i lampans egna former. Resultatet blev den fantastiska Panthella, där ljuset reflekteras både i lampskärmen och på lampans trumpetfot, från vilken ljuset överförs 360 grader till omgivningen. De organiska formerna är ett av kännetecknen för Verner Pantons design. Hans lampor gjorde verkligen ett comeback på 1990-talet, då vi öppnade våra ögon för retro design. Trots att lampan är nästan 50 år gammal förblir den en av de mest populära lamporna.

Liten lampa - stor effekt

Den lilla nya versionen mäter upp till 24 tum höjd och väger bara 500 gram. Därför kan lampan lätt bäras runt hemmet när lampan laddas via USB. Lampans inbyggda 3-stegs dimbara LED-lampa är lätt att använda via den diskreta ON / OFF-knappen på lampbasen. Om lampan används med 100% ljusstyrka har den en batteritid på cirka 5 timmar vid full laddning.

Med den sladdlösa Panthella-bordslampan är du inte beroende av att ha en kontakt i närheten och det fungerar därför perfekt som läslampa, mysig belysning i vardagsrummet eller nattlampan - var du än behöver ett bekvämt ljus under en kortare tidsperiod.

Lampen blir lanserad i starten av 2020, men kan redan nu förbeställas här.