Ta emot GUBI Multi-Lite Small-sortimentet

den 19 mars 2020
Ta emot GUBI Multi-Lite Small-sortimentet
Den fantastiske Multi-Lite Pendel fra Gubi fås nu en mindre version; Mulit-Lite Small Pendel, som måler 25 cm. i diameter og har en højde på 33 cm. Samt en Multi-Lite Bordlampe med en fuld højde på 50 cm.

Den fantastiska Multi-Lite Taklampan från Gubi finns nu i en mindre version; Mulit-Lite Small Taklampa, mått 25 cm. i diameter och har en höjd av 33 cm. Förutom en Multi-Lite bordslampa med en full höjd på 50 cm.

Den karaktäristiska lampskärmen består av flera olika element; två cylindriska skärmar i mitten, som döljer ljuskällan i mitten och möjliggör ett upp- och nedljus. De två yttre skärmarna har vardera formen på en fjärdedel av en sfär och kan roteras runt lampans centrumaxel. De kan därmed placeras så att de bildar en halvklot som antingen låter ljuset avge underifrån eller ovanifrån. De två skärmarna justeras oberoende och gör att de kan ställas in i ett asymmetriskt läge som inte bara ger lampan ett spännande och iögonfallande utseende, utan samtidigt skapar ett asymmetriskt ljus.

Den glänsande metallringen är en superfin detalj som ramar in den dekorativa lampskärmen - i kombination med den svarta sladden i tyg, det sofistikerade utseendet och den höga kvaliteten är noggrant avslutade.


Den fascinerande lampan ger inte bara spännande belysning i rummet utan lockar uppmärksamhet med de rena linjerna, enkel design och spännande grafiskt uttryck. Det är ett bra exempel på designern Louis Weisdorf s känsla av att arbeta med de grafiska elementen med fokus på industriell design. Hans fascination för ljus, ljusinfall och hur ljus påverkar ett rum återspeglas till stor del i Multi-Lite-serien.

Du hittar Multi-Lite Small serien här, där du också kan utforska resten av den dekorativa Multi-Lite serien.