NYHET - Angel Uriel och Gabriel – Projekt Love & Light

den 19 mars 2020
NYHET - Angel Uriel och Gabriel – Projekt Love & Light
Designer Tine Mouritsen, har inspirerats av sin stora kärlek till jul när hon designer ANGLE LIGHT. De symboliserar högsäsongens viktiga värden; godhet, kärlek och medkänsla. Samtidigt är lamporna en hyllning till hennes föräldrar, som båda har gått bort. Hon har därför skapat den kvinnliga ängeln Angel Uriel och den mer maskulina ängeln Gabriel.

Naturligtvis är de designade baserat på LE KLINTs välkända vikningsteknik i en strikt och enkel design och tillverkade i samma kvalitetsmaterial samt samma principer kring de handvikta lampskärmarna.


De två änglarna är inte bara otroligt vackra och stämningsfulla, utan är också en av LE KLINTs Love & Light-projekt, där en del av intäkterna doneras till en välgörenhetssak. År 2019 stöder projektet det nybyggda vandrarhemmet i Odense, vilket skapar en säker miljö för veteraner och deras släktingar. Men det är inte bara lokala projekt som drar nytta av projektet; 2012 gick intäkterna till Portland-området i Jamaica, där de drabbades av orkanen Sandy, medan Minerva Women's Center också har fått stöd tidigare.

Utöver änglarna hittar du också LE KLINTs Candle Light från SEASONAL-kollektionen i vårt urval. Candle Light är en vacker lykta som skapar en nostalgisk och mysig atmosfär i omgivningen. Det är laddningsbart så att du kan ta det runt hemmet eller ute på uteplatsen i cirka 150 timmar när den är fulladdad.

Se urvalet av belysning från SEASONAL-kollektionen som skapar en lugn julstämning hemma. Här hittar du också de eleganta änglarna i tre olika storlekar.