Skapa stämning med nya To Go Bordslampor från DCW

den 19 mars 2020
Skapa stämning med nya To Go Bordslampor från DCW
Gillar du hemmamys och är du en sån som älskar att tända stearinljus för att skapa den där mysiga och avslappnande stämningen? DCW lanserar tre nya trådlösa lampor som ger dig möjlighet att njuta av myset från det stämningsfulla ljuset i form av spännande och dekorativa lampor till bordet.

Som en ny medlem av serien In the sun kommer nu In The Sun Bordslampa - en liten lampa med stor utstrålning. Genom den plisserade skärmen strålar ett varmt och behagligt ljus, 360 grader runt och skapar ett vackert mönster på bord och väggar – härav namnet ”in the sun”.

Knokke Bordslampa samt Boucle Bordslampa är två väldigt skulpturala bordslampor. Båda två är designade av Éric de Dormail som med stor succé har försökt att integrera stämningen från levande ljus i två annorlunda trådlösa lampor. Bordslampan Knokke har ett minimalistiskt utseende med stringenta former och enkel design. Boucle har däremot långa stolpar som avslutas med intressanta former och ett iögonfallande uttryck. Båda lamporna har inbyggda LED-dioder som laddas upp via USB, där mysbelysningen lätt tas med runt i hela hemmet.

Gemensamt för de tre nya portabla lamporna från DCW är det spännande spelet mellan ljus och skugga samt möjligheten för att njuta av det vackra ljuset om och om igen.

Se hela urvalet av de dekorativa bordslamporna från DCW här