Nytt märke på shoppen - MADE BY HAND

den 14 januari 2020
Nytt märke på shoppen - MADE BY HAND
Vi har fått ett riktigt läckert märke på shoppen, som inte bara gör designerlampor, som är funktionella och vackra i hemmet, men också hyllar de skandinaviska hantverkstraditioner. Det danska designermärket skapar autentiska och hållbara produkter, som är framställd av lokala hantverkare.

Med utgångspunkt i den välkända verkstadslampan Workshop Taklampa, blev Made By Hand grundat i 2014. Efter mer än ett års övervägande omkring materialval, produktion och design, kom de ut med att lansera verkstadstaklampan i 5 olika storlekar och i många olika moderna färger. Den tidlösa designen av A. Wedel-Madsen blev designad i 1951, med det stilrena och industriella designen är fortsatt en säker vinnare i den skandinaviska inredningen.


Den gamla hantverkstraditionen; stickat, har varit inspirationen för Knit Wit serien, som har en mycket karaktäristisk skärm av tunt stickat. Genom mönstret i garnet skiner ett mjukt och behagligt ljus, som ger en trevlig och lugn stämning i hemmet. Därutöver är keramikhantverk representerat med Porcelight serien, som har en vit och porslinsskärm, medans metallhantverket syns i den funktionella Petite Machine serien.

Se hela vårt urval av spännande lampor från Made By Hand här, där både taklampan, bords-, golv- och vägglampan ingår i sortimentet. Med Made By Hand lampor, har du möjlighet för att genomföra den skandinaviska stilen i hela din inredning.

Tidlös personlighet och vackra detaljer är genomgående i deras design, där man tydligt ser deras passion för bra hantverk och skandinavisk design. Alla material är noga utvalt, med fokus på att skapa långtidshållbara produkter av hög kvalitet.