Flos lanserar 265 vägglampan i röd – Limited Edition

den 1 november 2019
Flos lanserar 265 vägglampan i röd – Limited Edition
II början av 1970-talet, när lampan designades, var inredningens färger ljusa. Därför designades den ursprungligen i en varm röd färg, som nu finns i ett begränsat antal.


Flos 265 vägglampa såg dagens ljus för första gången 1973 - mer än 45 år efter är den eleganta och eleganta vägglampan populär som aldrig tidigare. Det designades av Paolo Rizzatto, som inte var rädd för att utmana alla designtraditioner. Med sina råa detaljer och enkla design var han före sin tid och den minimalistiska och funktionella 265-vägglampan får fortfarande uppmärksamhet inom inredningen.

Med den medföljande konsolen måste 265-vägglampan monteras på väggen, från vilken den flexibla armen på 205 cm. verkar nästan sväva i rymden. Armen kan justeras 180 grader, medan lampskärmen som ligger i slutet av armen kan justeras upp och ner. Ett lod balanserar lampans design och ser till att den kontinuerliga justeringen är lätt och elegant.


På grund av lampans flexibilitet kan den ersätta en taklampa över matbordet, soffbordet eller över ett arbetsområde. Den mångsidiga vägglampan kan i vissa fall ersätta golvlampans användbara ljus eller användas som mysig belysning och skapa en stämning i rummet.

Den röda färgen ger en jordisk och varm känsla i interiören. Med en kant av precision kompletterar den enkla lampan särskilt den minimalistiska interiören, som förblir ett stort fokus. Kombinera färgen med gyllene och brunaktiga toner för den varma och jordnära känslan av hemmet. Den stiliga färgen kan också användas som kontrast till de svala ljusa nyanser som ofta ses i den skandinaviska interiören. Den röda 265 vägglampan är extremt idealisk för dem som är på dagens retro våg. Den funktionella lampan har märket på 1970-talet, där fokus var på komforten i hemmet och där färgerna stod i centrum.
Köp den spännande vägglampan här , där du också hittar lampan i svart och vit.