Limited Edition PH Bordslampa från Louis Poulsen

den 1 september 2018
Limited Edition PH Bordslampa från Louis Poulsen
Den 1 Oktober 2018 lanserar den traditionsrika belysningsverksamheteh Louis Poulsen en Limited Edition PH 3/2 Bordslampa. Bordslampan är skapad av den erkända och inflytelserika arkitekten Poul Henningsen. Igenom hela livet arbetade han dedikerat med att forma lampor och skapa ”det goda ljuset”. Hans design är känd och älskad världen över – och du kan nu få den ikoniska bordslampan i en ny exklusiv materialkombination. De tre skärmarna är framställda i munblåst bärnstensfärgat italienskt glas medans ramen är i lätt borstad mässing.
Strömbrytaren är inbyggd och placerad längst ner på mässingsramen – precis över ingraveringen av Poul Henningsens initialer. En placering som kan spåras tillbaka till 1920 talets PH-bordslampor. Den originala detaljen samt det genomtänkta formspråket och det exklusiva materialet gör Limited Edition bordslampan till ett tidslöst verk som direkt tillför rummet en varm elegans.

Den vackra bordslampan kan förbeställas online hos Lampemesteren redan från den 1 september 2018 . Leverans kan ske från den 1 oktober 2018.

Limited Edition PH 3/2 bordslampan med bärnstensfärgat glas och mässingsram är bara tillgänglig till den 31 december 2018 -   skynda dig att för beställa din nya lampa här!