Skapa din egen personlighet och stil i din inredning med de färgglada Neon Tube-lysrören

den 11 juli 2024
Skapa din egen personlighet och stil i din inredning med de färgglada Neon Tube-lysrören
De färgglada lamporna i Neon Tube-serien från det danska designmärket HAY ger en extra twist till din inredning med sin färgglada och festliga design som erbjuder flexibel accentbelysning och hög stämning. Lamporna är baserade på det välkända lysröret och har ett enkelt och konsekvent designkoncept, från den enkla rörformade lampkroppen till de ljusa neonfärgerna som efterliknar det fluorescerande ljuset i lysröret. Ljuskällan består dock av en inbyggd LED-modul som avger en ljusremsa längs hela lampkroppen för att framhäva den smala formen när lampan är tänd. Detta sker via en tryckströmbrytare som är fäst direkt på kabeln. Ljuset färgas av den färgade ytan och lyser i en briljant färg som omedelbart drar blickarna till sig.

Möjligheterna att skräddarsy lampan är oändliga. Med hjälp av kabeln i ena änden kan du hänga upp lampan på väggen eller i taket. Den kan också lämnas stående på golvet eller placeras under sängen eller soffan för ett modernt ljus som sprider sig över golvet. Oavsett vilket får du en attraktiv accentlampa med en modernistisk touch som kan integreras i både färgglada interiörer och neutrala stilar, där den skapar kontrast och utgör ett iögonfallande statement piece.

Eftersom Neon Tube finns i en mängd vackra, slående färger kan du också kombinera dem för att skapa individuella ljusscenarier, mönster eller till och med bilder med de vackra, smala neonljusen. Var och en av de vackra färgvarianterna finns i två olika storlekar.

Se dem alla här