Nu kommer de konstfulla lamporna från Tom Dixon i nya trådlösa versioner: Bell, Melt och Stone Portable Table Lamp!

den 8 juli 2024
Nu kommer de konstfulla lamporna från Tom Dixon i nya trådlösa versioner: Bell, Melt och Stone Portable Table Lamp!
Tom Dixon är en världsberömd inredningsarkitekt som är känd för sina exklusiva lampor i unika uttryck med en speciell konstnärlig touch. Vi är därför mycket glada över att kunna presentera Dixons vackra konstverk i nya bärbara versioner som bidrar till en praktisk och flexibel belysningslösning för vardagen och samtidigt uttrycker samma kreativa dynamik som alla lampor i respektive serie. Med Bell, Melt och Stone som bärbara bordslampor får du ett praktiskt stycke dekorativ konst som kan avnjutas både inomhus och utomhus.

Alla tre bordslamporna har en trådlös design med en medföljande laddare som kan ge den inbyggda LED-ljuskällan ny energi så att den lyser i 9-10 timmar efter full laddning. Ljuskällan är avskärmad för att säkerställa ett mjukt och bländfritt ljus som strålar vackert från de tre vackra designerna som bildar ett konstverk både på och av.

Bordslamporna ingår i serierna Melt, Bell och Stone, som omfattar olika typer av lampor i samma vackra design. Det är därför lätt att kombinera lamporna inom varje serie för att skapa ett sammanhängande och exklusivt belysningskoncept.

Se de vackra portabla lamporna här