Spansk design i världsklass: vi välkomnar de många vackra skapelserna från Aromas del Campo!

den 27 juni 2024
Spansk design i världsklass: vi välkomnar de många vackra skapelserna från Aromas del Campo!
Ett nytt fräscht varumärke med en kreativ inställning till design har hittat till butiken: spanska Aromas del Campo från Valencia. Företagets historia går tillbaka till 1986, då grundarna specialiserade sig på potpurri och andra aromatiska produkter som gav företaget det namn som det fortfarande bär idag. Efter några år började företaget tillverka bordslampor i glas med torkade blommor, vilket blev startskottet för ett verkligt äventyr i den förtrollande världen av designlampor. Aromas del Campo fokuserar på funktionell och tekniskt effektiv design till ett överkomligt pris, och ofta ingår dimning i lampornas funktionalitet. De främsta materialen som används i varumärkets design är glas och metall i en vacker förening som resulterar i elegant och tidlös design. Men även trä, stengods och marmor används i flera av varumärkets kreationer.

Lamporna från Aromas del Campo kännetecknas av en speciell grace som delvis beror på deras klassiska designelement, såsom textil- eller opalglasskärmar, enkel geometri, runda former och vackra upprepningar av samma designelement inom samma lampa, vilket bidrar till att ge varje lampa ett sammanhängande uttryck. Flera av lamporna ingår i större kollektioner, till exempel serierna Abbacus och Elma, och finns därför i flera versioner, färgvarianter och lamptyper. Stilen är ofta enkel i form, färg och materialsammansättning och lutar åt ett tidlöst uttryck med en lätt minimalistisk ton. Ett av varumärkets huvudnamn är ljusdesignern Pepe Fornas, som ligger bakom många av Aromas del Campos skapelser. Du kan se alla de vackra lamporna av Fornas här.

Aromas del Campo erbjuder en underbar bukett av snygg design med ett exklusivt utseende till ett pris som alla kan ha råd med. Du hittar hela sortimentet av lampor från Aromas del Campo här.