En härlig förening av skandinavisk design med klassiska inslag - välkommen till Bloomingville in store!

den 24 juni 2024
En härlig förening av skandinavisk design med klassiska inslag - välkommen till Bloomingville in store!
Vi är glada över att kunna lägga till de många vackra lampdesignerna från danska Bloomingville i vår onlinebutik. Designervarumärkets iögonfallande lampor och hemtillbehör har hittat sin väg in i många hem eftersom de har blivit alltmer populära. Bloomingville grundades år 2000 och har drivits av en stark fascination för nordisk design och livsstil, vilket har återspeglats i kollektion efter kollektion av elegant design.

Modern skandinavisk design med en klassisk twist


En Bloomingville-design känns omedelbart igen på den lyckade fusionen av modern nordisk stil, detaljerade silhuetter och minimalistiska former med klassiska linjer, tidlösa färgkombinationer och det eleganta sväng som kännetecknar det traditionella designhantverket i lampdesignens vackra värld. Samtidigt erbjuder varumärket också en hel del bohemiskt inspirerad design, bland annat många flätad lampdesign i en mer avslappnad, naturlig stil som bidrar till att göra vardagsrummet mer hemtrevligt.

Inspirerande tillägg till gamla favoriter


När Bloomingville förvärvades av Regent Holding 2014 expanderade varumärket och skapade många nya möjligheter till tillägg till repertoaren av snygg design. Bloomingville blev nu ett multi-brand house med bland annat Creative Collection som lanserades 2018. Denna nya kollektion fokuserar på uppfinningsrik och innovativ design som erbjuder en kreativ twist på den konventionella inomhuslampan. Med så många möjligheter erbjuder Bloomingville design för alla smaker och alla inredningar.

Se hela vårt sortiment av Bloomingville-lampor här