Snygg belysning i varje hörn med Atom Chandelier från Halo Design

den 20 juni 2024
Snygg belysning i varje hörn med Atom Chandelier från Halo Design
Om du letar efter en effektiv belysningsmodell för att fördriva skuggor från hörn, helst i en modern, snygg och praktisk design som är både flexibel och funktionell, har du kommit till rätt ställe: Den vackra Atom-serien från det danska designmärket Halo Design erbjuder en belysningsupplevelse utöver det vanliga. Serien består av ljuskronor i en okonventionell design som andas frisk luft i inredningen. Inspirationen till namnet på belysningsserien avslöjas snabbt av den geniala sammansättningen av sfäriska glasskärmar på den smala metallramen, vilket gör att den övergripande konstruktionen liknar en molekyl. De många ljuskällorna ger ett långtgående ljus över ett stort område, och den spännande strukturen uppmuntrar dig att placera lampan i mitten av rummet, så att den vackra ljuseffekten och designen kommer till sin rätt.

Atom-kronan finns i flera olika former, storlekar och färgvarianter med 6-8 ljuskällor. Du kan välja mellan olika ramar i antingen matt svart eller blank mässingsguld och nyanser med en bärnstensgul ton för en varm glöd, rökgrå nyanser för ett mer diffust ljus och opalvita nyanser för en mjuk, jämn och bländfri belysning.

Se alla Atom-ljuskronor här

Atom-serien består inte bara av ljuskronor utan är en del av en större belysningsserie som även omfattar golv-, vägg-, bords- och taklampor i samma design och med ett matchande färgschema som gör det enkelt att kombinera lamporna på olika sätt. Här hittar du hela Atom-serien