Luumr har kommit till butiken - skapa ett smart hem!

den 22 juni 2024
Luumr har kommit till butiken - skapa ett smart hem!
Vi presenterar en ny produkt utöver det vanliga! Nu kan du förvandla ditt hem till ett lysande paradis med vårt senaste tillskott i sortimentet: Luumr! Luumr är mer än bara glödlampor - det är en innovation inom smart belysning som kommer att förändra din omgivning på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt.

Med Luumr-lamporna får du inte bara ljus - du får en helt ny upplevelse av att styra och anpassa belysningen i ditt hem så att den passar dina behov perfekt. Du kan enkelt ansluta lamporna till ditt Wi-Fi-nätverk och styra dem direkt från din smartphone eller surfplatta med hjälp av den intuitiva Luumr-appen. Med ett enda tryck kan du ändra ljusfärg, justera ljusstyrkan, schemalägga belysningen och mycket, mycket mer - allt efter dina behov och bekvämt från soffan eller till och med när du inte är hemma.

Men det slutar inte där! Luumr-lamporna är också kompatibla med andra smarta appar så att du kan skapa ett helt integrerat och intelligent hem. Och med Luumr-appen kan du enkelt hantera och styra alla dina smarta enheter, inklusive gardiner eller värme från en central plats, vilket gör det enkelt och bekvämt att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Du kan läsa mycket mer om hur du använder Luumr-appen här.

Så varför vänta? Gör dig redo att uppleva framtidens belysning med Luumr och låt ditt hem skina med ljus och innovation som aldrig förr. Välkommen till en värld av lysande möjligheter!

Finn alla smarta lampor från Luumr här