Nya trådlösa belysningsserier från LOOM Design ger mer flexibilitet och självbestämmande i belysningen

den 11 mars 2024
Nya trådlösa belysningsserier från LOOM Design ger mer flexibilitet och självbestämmande i belysningen
Stilren enkelhet och funktionell design är precis vad som kännetecknar alla produkter från LOOM Design, ett varumärke som ägs av Lampefeber, som i mer än 30 år har importerat och sålt designlampor i hela Skandinavien - till både privata och kommersiella kunder. Ett slående exempel på LOOM Designs expertis när det gäller att kombinera enkel form med mångsidig funktion är de två nya lampkollektionerna Sia och Modi Micro Portable Table Lamp. Båda kollektionerna är trådlöst designade och utrustade med en inbyggd LED-ljuskälla och ett laddningsbart batteri, så de är inte begränsade till ett rum utan kan transporteras och användas var som helst i huset eller tas med på resande fot. Både Sia och Modi har en vacker enkelhet i sin design: båda är minimalistiska i sin utformning och finns i en subtil färgskala som gör dem lätta att passa in i olika interiörer. Båda lamporna har också en inbyggd dimmerfunktion som gör att du kan justera och anpassa ljusstyrkan, så att de kan ge lämplig belysning för en mängd olika ändamål och tillfällen under alla tider på dygnet.

Sia click spotlights kan kombineras med flera olika typer av socklar för att skapa din egen bords-, golv- eller vägglampa. Spotlighten är magnetiskt kopplad till basen, vilket gör den enkel att fästa och ta loss. Spotlightsen och de olika socklarna matchar varandra i färg och stil. Detta ger den perfekta basen för flexibel och mångsidig belysning i din inredning. Se hela Sia-sortimentet här.

Modi har en förvånansvärt hög kapslingsklass (IP65), vilket gör den lämplig för utomhusbruk. Lampan kan laddas både via ett USB-uttag och via en laddningsstation som gör att du kan ladda flera lampor samtidigt. Laddare säljs separat. Se hela sortimentet och reservdelar här.