Skapa ljus och glädje i barnkammaren med de nya söta djurlamporna i serierna First Light och Bundle of Light från Mr Maria

den 4 mars 2024
Skapa ljus och glädje i barnkammaren med de nya söta djurlamporna i serierna First Light och Bundle of Light från Mr Maria
Bordslampserien First Light och Bundle of Light från holländska Mr Maria är en fängslande serie samlarobjekt som kännetecknas av ett konsekvent designkoncept: alla lampor är formade som söta djur som skulle kunna vara direkt hämtade ur en bilderbok. Lamporna är speciellt utformade för barnrummet men kan också lätt hitta en plats i vardagsrummet och i hemmet hos alla designälskande samlare. Nu har de två serierna utökats med ännu fler bedårande lampor, bland annat en elefant- och en aplampa samt tre olika dinosaurielampor i First Light-serien.

Varje lampa kännetecknas av en kompakt form i mjuk, BPA-fri, barnsäker silikon som ger ett behagligt taktilt element till designen samtidigt som lamporna skyddas från skador om de skulle falla i golvet. De distinkta detaljerna som avslöjar varje lampas individuella personlighet är gjutna i den övergripande formen och övertygar med sina enkla men noggrant utvalda detaljer.

Bundle of Light har en batteridriven LED-ljuskälla som stängs av efter 15 minuter, vilket gör denna lampa perfekt för barnrummet på kvällen. Se hela Bundle of Light-sortimentet här.

First Light är också batteridriven men kan laddas via den medföljande USB-C-kontakten. Ljusets intensitet kan anpassas i sex inställningar, beroende på hur starkt du vill att ljuset ska vara. Beroende på vald inställning kan lampan lysa från 8 till 120 timmar mellan laddningarna. Du hittar hela First Light-serien Se hela First Light-kollektionen här.