Tre vackra Jamilla-rottinghängen från Bloomingville

den 29 februari 2024
Tre vackra Jamilla-rottinghängen från Bloomingville
Den nya hängsmyckesserien Jamilla har alla kännetecken på äkta kvalitetsdesign. Serien består av tre pendlar, var och en med sin egen individuella design, men alla med samma vackra naturliga design. Skärmen är tillverkad av rotting, som känns igen från trädgårdsmöbler, korgar, stolar etc. Här har designermärket Bloomingville, som alltid, varit kreativa i sin inställning till inredning och överfört det vackra materialet till lampmediet. Du kan därför kombinera Jamilla-pendellampan med andra möbler eller dekorativa element i rotting för att skapa ett vackert organiskt designkoncept i din inredning.

Organisk är nyckelordet när det gäller att skapa en mysig och bekväm vardagsrumsatmosfär som får dig att känna dig som hemma. Rottingskärmarnas naturliga material och vävda struktur bidrar till en avslappnad atmosfär, medan den varmt bruna ytan gör lampan lätt att passa in i olika inrednings- och stilkoncept. Lampan är dock särskilt idealisk för bohemiskt inspirerade interiörer med en förkärlek för naturmaterial.

Pendeln finns i tre olika storlekar. Varje variant har en individuell form, men alla lampskärmar kännetecknas av mjuka kurvor och voluminösa former. Skärmen är öppen nedtill, vilket gör att ljuset kan tränga in i en direkt downlight. Samtidigt kan ljuset också komma ut genom den flätade strukturen, vilket ger indirekt belysning på alla sidor. Kombinationen av direkt och indirekt ljus gör Jamilla idealisk över bord och som bakgrundsbelysning i rummet. Tack vare sin mjuka och behagliga ljuskvalitet kan Jamilla användas i vardagsrumshörnan, vinterträdgården och sovrummet.

Du hittar hela Jamilla-sortimentet här.