Förbättra din inredning med vackra mönster från Muutos "Strand"-serie - nu som bordslampa!

den 26 februari 2024
Förbättra din inredning med vackra mönster från Muutos "Strand"-serie - nu som bordslampa!
Strand-kollektionens pendellampor balanserar på den perfekta harmonin mellan lätthet och tyngd. Den graciösa, svävande looken som ger lamporna deras unika utseende - som uppnås genom den vackra vita ytan, den voluminösa designen och de osynliga pendelsladdarna - balanseras elegant av deras pelarliknande struktur. Nu finns den estetiska pendellampan även tillgänglig som bordslampa i samma vackra design.

Hjärnan bakom denna vackra skapelse, designern Benjamin Hubert, har medvetet införlivat associationer till moln på himlen i lampans design. Det tunna, hållbara silkespapperet som utgör skärmen är spänt över en stålram med smala stag, vilket skapar en komplex och genomtänkt struktur som omsluter ljuskällan samtidigt som den fungerar som en diffusor. Det transparenta utseendet gör att ljuset effektivt kan tränga igenom skärmmaterialet och filtreras till ett varmt, behagligt och, framför allt, enhetligt utseende. "Bordslampan Strand är verkligen en taktil och funktionell ljuskälla med mjuk belysning i hela sin kropp, som berikar alla utrymmen med en aptitretande, skulptural kvalitet".

Lampans funktionalitet återspeglas inte bara i dess mångsidiga ljuskvalitet som passar nästan alla rum, utan också i dess integrerade dimmerfunktion som gör att du kan justera ljusstyrkan efter dina preferenser och behov, vilket ger rätt belysning för alla tillfällen.

Strand bordslampa finns också som pendel i flera olika versioner. Den vackra balansen mellan lätthet och tyngd, strukturen, materialvalet, färgen och hela designkonceptet går igen i alla lampor i serien, så de kan enkelt kombineras för ett stilrent och sammanhängande uttryck i rummets belysning.

Se bordslampan och resten av den vackra kollektionen här.