Kvalitetsdesign i både form och funktion: Den eleganta Arp-pendeln från DybergLarsen finns nu även som ljuskrona

den 22 februari 2024
Kvalitetsdesign i både form och funktion: Den eleganta Arp-pendeln från DybergLarsen finns nu även som ljuskrona
Uppnå den perfekta balansen mellan form och funktion med Arp 6 Ljuskrona från DybergLarsen. Ljuskronan är en investering i både estetik och komfort, som skapar vacker belysning och ett stilfullt tillskott till din inredning. De sex matchande skärmarna har alla en kompakt form med mjuka kurvor och är tillverkade av glas med en fascinerande rökfärgad yta som ger lampan en cool, modern look som vackert kompletterar den svarta ramen.

Den neutrala färgsättningen bidrar också till lampans mångsidighet och gör den till en ljuskälla som passar bra i många olika inredningsstilar. Det rökta glaset är inte bara ett val av estetiska skäl, utan ger också ett diffust ljus när lampan är tänd. Samtidigt är varje skärm öppen nedtill och ger därmed också direkt nedåtriktad belysning. Denna kombination gör Arp-ljuskronan idealisk för såväl matbordet som vardagsrummets mittpunkt. Skärmarna sitter två och två i rader som är förskjutna från varandra för att uppnå en bred ljusspridning. Detta ger lampan en asymmetrisk profil som, tillsammans med den mörka färgskalan och enkla designen, ger den en tydligt modern estetik som lätt kan kombineras med moderna interiörer.

Denna vackra design är en förlängning av Arp-serien, som består av pendlar och vägglampor i flera modeller. Alla Arp-lampor kännetecknas av samma runda, kompakta skärm och enkla design. Lampan finns även som ljuskrona med tre armar och skärmar i vitt opalglas.

Se hela Arp-sortimentet här!