Pryd dina utomhusområden med de nya utomhuslamporna Nui från Luceplan!

den 13 februari 2023
Pryd dina utomhusområden med de nya utomhuslamporna Nui från Luceplan!
Letar du efter en dekorativ och funktionell belysningslösning till dina utomhusområden? Så har vi goda nyheter! Under år 2023 kan vi nämligen se fram emot en massa spännande nyheter från de bästa märkena i världen, och som tur är låter Luceplan inte oss vänta allt för länge! Redan nu kan du nämligen hitta flera av de senaste lanseringarna just här på shopen – häribland de nya utelamporna Nui!

I samarbete med designstudion Meneghello Paolelli har Luceplan precis introducerat fyra nya uppladdningsbara bordslampor under namnet Nui Mini. Nu har de valt att utvidga serien med en rad sofistikerade utelampor, både med vägg- och golvlampor som kommer ge dina utomhusområden en charmig och storslagen touch.  

De senaste Nui-lanseringarna har karaktäriserats av relationen mellan de två cylindriska komponenterna som integrera med varandra och skapar en unik symbios, balans och dynamik som tillsamman förenar lampan på ett vackert sätt. De två delarna av lampan fås i fyra olika varianter och sammansättningar, så du har möjlighet att välja precis den lampa som matchar just dina uteområden perfekt! Gemensamt för alla varianter är att den översta delen av lampan döljer den integrerade LED-ljuskällan, som gör att den skickar ut ett direkt ljus i närliggande omgivning. Den nedersta delen av lampan fungerar därför som ett stöd för den översta sfären och blir därför till en form av diffusor som säkerställer att det nedåtriktade ljuset sprids på ett mjukt och behagligt sätt. Du kan dessutom också dämpa ljuset i Nui-lamporna, så du kan få ljus och stämning utefter ditt behov och humör.  

Nui-lamporna är dessutom gjorda i ett ljusgrått betongmaterial, som ger lite extra karaktär till lampan samt gör den extremt anmärkningsvärd. De fyra olika Nui-modellerna kan användas på många olika sätt för att göra dina uteområden mer personliga på ett okonventionellt men ändå dekorativs sätt. Du kan placera en Nui lampa helt för sig självt på terrassen, i trädgården eller vid ytterdörren. Men du kan också kombinera den ihop med olika modeller och därmed skapa ett unikt och genomgående designuttryck, som garanterat kommer fånga dina gästers uppmärksamhet.  

SE DE VACKRA UTELAMPORNA NUI FRÅN LUCEPLAN HÄR