En trogen följeslagare från Muuto – Se de nya Ease Portable Bordslamporna!

den 26 januari 2023
En trogen följeslagare från Muuto – Se de nya Ease Portable Bordslamporna!
Behöver du en bärbar bordslampa som vackert förenar enkelhet, estetisk design med hög funktionalitet? Så har vi den rätta lampan till dig! Danska Muuto har i samarbete med den holländska designern Johan Van Hengel producerat en enastående serie av portabla bordslampor, som du kan ta med dig runt till alla de ställen du vill!

Ordet ’Muuto’ betyder ”nya perspektiv” på finska och det är just denna filosofi som dominerar belysningsföretagets unika tillvägagångssätt och inte minst lampsortiment. I samarbete med noga utvalda, samtida designers kombinerar de deras talanger och nya perspektiv om storslående produkter, som kan avnjutas över generationer och landgränser. Här är också de nya Ease Portable Bordslampor skapad utav just ett sådant enastående samarbete.  

Precis som de övriga lamporna i Muutos sortiment representerar också dessa nya bordslampor det bästa utav skandinavisk design, och du har därför möjlighet att pryda både det privata så som det offentliga rummet med en vacker och inte minst funktionell design, som aldrig blir omodern. Ease är inspirerad av formen på en traditionell bordslampa och tolkad till en bärbar design, som du enkelt kan ta med dig överallt både inomhus och utomhus. Lampan har en IP54 täthetsgrad och tål därför direkt vattenstänk och dammpartiklar.  

Bordslamporna kommer i fyra olika färger; Taupe, Black, Grey och Light Blue, så du har möjlighet att hitta rätt lampa för just din inredning. De bärbara bordslamporna är utrustade med energisparande LED-ljus, som du också kan dimma i tre nivåer på 100, 50 och 25 % allt efter vad ditt behov och humör säger. Du ska vara uppmärksam på att lampan kan hålla upp till 8 timmar på 100 %, 16 timmar på 50 % och upp till 29 timmar på 25 % intensitet, och du kan enkelt ladda upp lampan igen genom en medföljande USB-C kabel.  

Hitta din favorit bland de enastående Ease Portable Bordslampor, och få en unik design med dig hem, som är precis så dekorativ som den är funktionell!

SE ALLA EASE PORTABLE BORDSLAMPOR FRÅN MUUTO HÄR