Enkelheten i stilen från New Works – Upplev de nya Brolly Portable bordslamporna!

den 16 februari 2023
Enkelheten i stilen från New Works – Upplev de nya Brolly Portable bordslamporna!
Vågen av portabla produkter har rullat över designvärlden och den är definitivt här för att stanna. Det är därför ett stort nöje att presentera en av de senaste lanseringarna från New Works här i butiken, som är en bärbar design du kan ta med dig överallt; nämligen Brolly bordslampor!  

New Works grundades 2015 av Nikolaj Meier och Knut Bendik Humlevik, eftersom de ville skapa ett designhus där det skulle finnas plats för nya, kreativa experiment: en plats för nya verk. Tillsammans med ett noga utvalt team presenterar det danska designföretaget en kollektion som hyllar det gamla och det nya, det ljusa och det mörka och inte minst den starka skandinaviska traditionen av utsökt hantverk, bra material i kombination med dagens moderna former, vilket också uttrycks med de senaste Brolly portabla bordslamporna.  

Knut Bendik Humlevik är kreativ designer på New Works och det är just den norska entusiasten som drog de första linjerna för Brolly bordslamporna 2021. Brolly firar sina enkla geometriska former med sin snygga ram och avsmalnande lampskärm av borstat stål, vilket ger den ett tidlöst, strömlinjeformat och rustikt utseende som kommer att fungera som en anmärkningsvärd detalj i alla heminredningar.  

Brolly finns också i två färger, inklusive Beige och Steel Black, så du fritt kan välja den nyans som bäst matchar din stil. Dessutom kan du placera den fina bordslampan precis där den passar dig, då den inte begränsas av vare sig sladd eller uttag, så att du enkelt kan flytta runt den efter dina behov.  Därför kan du också enkelt ta den på en promenad på terrassen en sensommarkväll, där du kan behöva lite extra mysig belysning. Brolly kan också dimmas i tre nivåer ovanpå lampskärmen, vilket gör den enkel att använda, samt låter dig ställa in ljusstyrkan perfekt efter dina behov. Lampan har också en ljustid på upp till 15 timmar åt gången, beroende på vilken ljusstyrka du använder, varefter du enkelt kan ladda den igen med en magnetisk laddningskabel, som du måste montera under lampans fot så att du kan fortsätta använda lampan medan den laddas.  

SE DE FINA BROLLY BÄRBARA BORDSLAMPOR FRÅN NEW WORKS HÄR