Skandinavisk enkelhet från Belid. Se Boo trädgårdslampor och utomhusvägglampor!

den 16 januari 2023
Skandinavisk enkelhet från Belid. Se Boo trädgårdslampor och utomhusvägglampor!
Behöver du en enkel, tilltalande och funktionell belysning till dina utomhusområden? Så har vi fina nyheter! För redan nu kan du hitta tre nya trädgårdslampor och vägglampor hos Lampemesteren, alla i minimalistisk och modern design från det svenska belysningsmärket  

Belid.  

Sen år 1969 har Belids sortiment karaktäriserats av innovation, passion, utsökt hantverk och inte minst hög kvalitet, som betyder att deras produkter kan pryda heminredningen i flera generationer, vilket också har gjort Belid till en av Skandinaviens största belysningstillverkare.  

I samarbete med designern Thomas Sandell lanserade Belid hösten 2022 en rad utomhuslampor som skulle klä alla former för utomhusområden. Lanseringen inkluderade både trädgårdslampor och vägglampor i tre olika färger, Black, Rust och Graphite, som var och en adderar en unik estetisk touch till den omgivning som den pryder.  

Du kan använda de olika Boo-utelamporna till många olika ställen i dina utomhusområden, där din Boo utomhusvägglampa passar bra på var sin sida av ytterdörren, vid garaget eller på terrassen, där du också kan placera de enastående trädgårdslamporna som präglas av samma enkla, mjuka och runda design.  

Den unika lampskärmen säkerställer dessutom ett klart, direkt ljus till sin närmaste omgivning, som du kan förstärka genom att kombinera flera Boo-lampor tillsammans – också i flera olika nyanser! Oavsett hur du väljer att använda dina Boo-lampor, så är du garanterad ett estetiskt och genomgående designuttryck som skapar både blickfång som vacker belysning så du enkelt kan hitta din väg hem när mörkret har smugit sig på.  

SE HELA BOO SERIEN FRÅN BELID HÄR