Försköna ditt badrum med den vackra puderrumslampan från DCW éditions: Poudrier Wall Light!

den 18 maj 2023
Försköna ditt badrum med den vackra puderrumslampan från DCW éditions: Poudrier Wall Light!
Vi känner alla till det klassiska uttrycket: att gå ut för att pudra näsan. I det här fallet har den franske designern Philippe Nigro tagit det ett steg längre och skapat en badrumslampa som imiterar den bedårande puderpuffmetaforen.

Den vackra Poudrier-vägglampan från DCW éditions är inte bara en vacker och dekorativ ljuskälla utan kan också användas som en spegel: för att förstärka likheten med en puderdosa är lampan försedd med ett lock som är glänsande på insidan så att du kan spegla dig i det. Locket är tillverkat av stål och har fått en vacker mässingsfinish, vilket ger en touch av klassisk elegans till den redan raffinerade designen. Locket är monterat på ett gångjärn så att det kan vridas och på så sätt kan du reglera ljusets intensitet. Genom att öppna respektive stänga locket kan du därför styra om du vill ha ett praktiskt, direkt ljus eller ett mjukt indirekt sken som är perfekt för avkoppling och välbefinnande under kvällstimmarna.

Ljuskällan är en inbyggd LED-modul som är avskärmad av en glasdiffusor med en räfflad yta för att säkerställa en bländfri ljusfördelning. Med skyddsklass IP44 är lampan skyddad mot fukt och vattenstänk och lämpar sig därför utmärkt för toaletter, badrum eller andra våtrum. Detta vittnar om en välgjord design, där inte bara designkonceptet förverkligas utan där möjligheterna till praktisk användning också är genomtänkta i varje del av den vackra designen.

Se Poudrier-vägglampan här