Snövit elegans för det nordiska hemmet - LUCEO från AYTM i Vit / Klar

den 21 september 2021
Snövit elegans för det nordiska hemmet - LUCEO från AYTM i Vit / Klar
Namnet LUCEO kommer från det latinska ordet för ljus, och det är precis vad denna läckra lampa gör. Även på dagtid, när glödlampan är släckt, lyser den fantastiska designen av skandinavisk elegans och stil. Den vackra ovala siluetten har lyst sedan 2004 i både en glamorös gyllene och en stilren svart färg. Nu kommer den vackra designen i en sval och elegant vit som bättre än någonsin tar upp den nordiska estetiken till ytan. Den vackra minimalistiska designen kommer nu att kunna berika både klassiska och moderna hem med sitt varma indirekta ljus, vilket skapar en avslappnad och välkomnande atmosfär i alla rum där den hängs.

Lampan kommer från danska AYTM, som sedan 2004 har utmärkt sig med sin vackra design och tillfört de traditionella formerna av dansk design en spännande internationell touch av färg och liv. Detta tillvägagångssätt kan tydligt kännas igen i LUCEO, som är gjord av metall och glas, vilket skapar en graciös kontrasteffekt mellan det ömtåliga ömtåliga glaset och den starka pålitliga metallen. Resultatet är en funktionell design med en självsäker och lekfull skönhet. Speciellt hängd i symmetriska linjer över matbordet, i hallen eller kanske centralt i vardagsrummet kommer LUCEO i vitt att smälta in väl i den nordiska estetiken. Vill du ha en mer dynamisk modern look kan LUCEO i vitt även kombineras i olika former och storlekar för att skapa ett mer slående blickfång som kan fånga och förföra ögat.

Om du därför är en fan av den rena enkla danska looken, där kvalitet och funktion får tala för sig själv obehindrat av vågade linjer och flamboyanta färger, så är en LUCEO i Vit/Klar precis grejen. Lampan kommer både som pendel i tre olika storlekar, men även som bordslampa, golvlampa och vägglampa. Det finns alltså stora möjligheter att införliva Luceo var som helst i hemmet från sängen till skrivbordet. Därifrån återstår bara att njuta av de många timmarna i det milda ljuset av en sann nordisk skönhet.

Se LUCEO i alla vackra färger och spännande format