Senadin Utomhuslampa – Elegant utomhusljus förvandlar trädgården till ett drömland.

den 11 maj 2021
Senadin Utomhuslampa – Elegant utomhusljus förvandlar trädgården till ett drömland.
Med de ljusa sommarkvällarna på väg är det dags att flytta ut i trädgården. Detta innebär att utomhusdekorationsbelysningen måste vara i sini ordning. Därför är vi glada att presentera denna vackra ljuskula till trädgården. Med sin tidlösa vita yta är den vackra utomhuslampans design ett magnifikt exempel på den starka Bauhaus-traditionen, som sedan 2002 har väglett designfilosofin hos tyska Arcchio. Den vita sfären är det enklaste och mest eleganta geometriska uttrycket och kommer att ge både trädgården och uppfarten en omisskännlig touch av estetik.

Det läckra vita ljuset förvandlar trädgården till en fantastisk drömvision tagen ur Shakespeares En midsommarnattsdröm. Detta uttryck kan stärkas och anpassas efter önskemål genom att kombinera flera Senadin-lampor av varierande storlek. När mörkret faller och årstiderna förändras kommer lamporna långsamt att genomgå en omvandling från mysiga ljus i trädgården eller terrassen till förtrollande konstinstallationer som leker med kvälls- och nattmörkret.

Som med alla Arcchio utomhuslampor är den tyska hantverkskvaliteten också här för att ta och kännas på. Senadin är tillverkad av ett ståndaktigt plastmaterial med en täthetsgrad av IP54 och fruktar varken vind eller väder. Varje trädgårdslampa är utrustad med en tre meter lång kabel, vilket gör det enkelt att ansluta till utomhusströmförsörjningen och samtidigt ger en hög grad av flexibilitet på platsen. Ett kraftfullt spjut på undersidan fäster den stora runda lampan i marken.  Således kan den enkelt installeras bland blomsterbäddarna, på uppfarten eller längs trädgårdens stigar, varifrån den sprider sin varma, trevliga glöd.  


Senadin Utomhuslampa kan ses i alla spännande storlekar här