Pepa Portable Bordslampa - Tradition möter modern teknik

den 18 maj 2021
Pepa Portable Bordslampa - Tradition möter modern teknik
Den nya bärbara lampan från Astep passar perfekt in i deras sortiment, där innovation och framtiden är i fokus. Traditionellt hantverk möter modern teknik, i form av en massiv bas i askträ, kombinerat med ett uppladdningsbart LED-ljus. Lampan laddas enkelt via en medföljande USB-C-kabel, varefter den kan användas i upp till 7 timmar. Lampan har en täthetsgrad på IP20 och är därför inte godkänd för utomhusbruk.

Med en höjd på 27,3 centimeter och en diameter på 20,6 har Pepa-lampan dimensioner som en lykta som kan användas vid många tillfällen - som stämningsfull belysning på matbordet, på balkongen eller som ett tillfälligt läsljus bredvid sängen. Den ödmjuka trästrukturen har ett naturligt och skulpturalt utseende som passar in i alla hem.

Pepa Bordslampan – inspirerad av en Pepparkvarn< / h3>Designern Francesco Faccin inspirerades av den klassiska pepparkvarnen när han satte linjerna för Pepa Bordslampan. Det ses både i form av lampan och i hur du använder lampan. Genom att hålla och vrida lampan, precis som du skulle göra med en pepparkvarn, tänds och släcks lampan. Lampans skärm och greppet högst upp på lampan kan vridas 360 grader, där de två ytterpunkterna träffas med ett exakt klick. Ljusets styrka justeras jämnt från "på" till "av", där du också kan välja vilken ljusstyrka som helst däremellan.

Beställ den bärbara Pepa Bordslampa här.