Multi-Lite Svart/mässing - En klassiker i ny förklädnad

den 28 januari 2021
Multi-Lite Svart/mässing - En klassiker i ny förklädnad
Multi-lite lampan har eftersom börjat bli en tvättäkta klassiker, som med sin iögonfallande design är en otroligt vacker input i alla hem. Den finns i flera varianter, men taklampan fås också nu i en otroligt vacker svart/mässing nyans. Den nya färgen har en varm glöd från den gyllene mässingen kombinerat med en modern svart färg som ändå inte är helt svart.

Den består av cylinderformade skärmar som omger varandra. De två yttersta skärmarna kan roteras enskilt omkring centeraxeln, och enkelt placeras i flera vackra kombinationer. Den karaktäristiska lampan kan därför både lysa uppåt, nedåt eller ställas in för att skicka ut ett asymmetriskt och konstnärligt ljus ut i rummet. Den lekfulla konstruktionen ger inte bara en funktionell belysning, utan en lampa som bjuder in till lek med ljuset.

Multi-Lite serien designades av Louis Weisdorf år 1972. Lampkollektionen avspeglar Weisdorfs passion för föremål, som kan ändras av användaren, involvera dem i designprocessen och erbjuda en mer dynamisk design.

Välj mellan den lilla Multi-Lite taklampan och den stora här b>, båda två fås i den nya extravaganta nyansen.