Nytt märke i shoppen - Goodnight Light

den 27 oktober 2020
Nytt märke i shoppen - Goodnight Light
Hälsa välkommen ombord till den origami-inspirerade båt-lampan; The Boat på Designlite. Den kommer ihop med Shoppens nys designmärke; Goodnight Light, som skapar fantasifulla lampor som tilltalar både vuxna och barn. The Boat-lampan är en utav fler lampor i gjuten vinyl. Det starka materialet är100 % vattentätt och flyter på vattnet, så det är upplagt att ta med den i poolen – eventuellt ihop med The Duck-Duck lampan i samma material.

Bakom designen står designduon Eva och Marke Newton. Evas konstnärliga förmågor och hennes specialitet inom barnens värld kombinerat med Markes magiska värld fylld av poesi, är lika med fantasifulla lampor som tillför drömlik poesi till inredningen.

Utöver Vinyl-lamporna bjuder Goodnight Light på en Decoupage-serie utav lampor till barnrummet. Serien består av lampor i olika former, som är handritade och framställda i starka material. Välj mellan en rad moderna matta färger och hitt den figur som passar bäst in i barnrummet, på dagiset eller där du önskar att sätta en dekorativ prägel på inredningen.

Upplev det nya märket här, där du hittar nostalgiska referenser och dekorativa lampor som passar var miljö.