Mr. Wattson Bordlampen i Smoked Ash, med detaljer i svart och mässing

den 27 februari 2020
Mr. Wattson Bordlampen i Smoked Ash, med detaljer i svart och mässing
Nu kommer den galna och humoristiska Mr. Wattson Table Lamp i en ny version; Med en kropp i Smoked Ash, den nya Mr. Wattson är redo att imponera, med ett svart lamphuvud och en kant i antingen svart eller mässing. Den kontrasterande kombinationen av metall och trä ger lampan ett nordiskt och elegant utseende. Inspirerad av de klassiska veteranbilarna på 1930-talet har lampan en retro look som enkelt passar in i den moderna skandinaviska interiören.

Det framgår av lampans fina detaljer att lampan är handgjord. Den långa överkroppen och de flexibla benen ger lampans personlighet och förmågan att röra kroppen gör att du kan placera den exakt som du vill – på en byrå, skrivbord eller som stämningsbelysning på fönsterbrädan.

Bakom den okonventionella Mr. Wattson Bordslampan står Copenhagen. Det danska företaget arbetar med en önskan att skapa unika produkter med personligt uttryck, vilket de till stor del har lyckats med deras Wattson-lampa; den skapar liv i interiören, ett leende på läpparna och glädje till omgivningen.


Gå på upptäcktsfärd bland hela urvalet av Wattson lampor här, där du också hittar Mr. Wattson i en mini-utgåva, samt den enkla vägglampan i samma serie.