NYHET - Funktionell läslampa; Firenze fra DybergLarsen

den 20 maj 2020
NYHET - Funktionell läslampa; Firenze fra DybergLarsen
Om du letar efter rätt läslampa, här är en nyhet från DybergLarsen som löser just det belysningsbehovet. Med en flexibel display kan du enkelt justera ljuset i den riktning du behöver, medan den vita insidan reflekterar ljuset för optimal belysning för läsning.

Som läslampa vid soffan eller fåtöljen är, Firenze Golvlampan helt fantastisk. Den kräver ingen montering och kan därför enkelt placeras exakt där du föredrar att läsa. Firenze Bordslampan placeras enkelt på skrivbordet, där den tunna lampan inte tar upp mycket utrymme och ger ett bra läs- eller arbetsljus
Om du inte har plats för en bordslampa på ditt nattduksbord är Firenze vägglampan ett bra alternativ. Lampan fokuserar ljuset i den riktning du vill, utan att belysa hela rummet - perfekt, så det inte stör andra i rummet som försöker få lite sömn.

Oavsett om du väljer bordslampan, golvlampan eller vägglampan, är lampans på/av-knapp diskret placerad ovanpå lampskärmen för enkel användning. Den eleganta designen refererar till den skandinaviska och passar lätt in i alla hem.

Se hela Firenze-serien från DybergLarsen här