Hälsa designermärket HAY välkommen till shoppen

den 19 mars 2020
Hälsa designermärket HAY välkommen till shoppen
Det danska designmärket HAY har varit mycket framgångsrikt inom möbeldesign sedan företaget grundades 2002. Under 2015 utvidgades sortimentet med en kollektion som förutom att bestå av möbler också inkluderade tillbehör till hemmet och lampor. Samlingen, med namnet Wrong for HAY , skapades i samarbete med Sebastian Wrong och belysningsdelen väckte särskilt viss uppmärksamhet.

Baserat på framgången har Sebastian Wrong i samarbete med HAY idag belysningsmärket Wrong.london , som är 100% dedikerat till belysningsprodukter.

Hay har ett stort urval av fantastiska och inspirerande lampor för varje rum. Deras sortiment erbjuder bordslampor, golvlampor, pendlar och vägglampor i sin minimalistiska nordiska design, vilket är extremt lämpligt i den skandinaviska interiören. Deras iögonfallande design ses tydligt i samband med deras lampor, där den innovativa strategin skapar spännande belysning med fokus på funktion och kvalitet.

Om du saknar en taklampa över matbordet eller soffbordet, är Sinker-taklampa det perfekta valet - lampans diffusa ljus ger en varm och mysig atmosfär runt samlingsplatsen, med sin eleganta och minimalistiska design. Om du letar efter mysig belysning för bokhyllan eller nattduksbordet är den enkla Slå på bordslampan bara för dig. Den cylindriska aluminiumbasen ger en spännande kontrast till det sfäriska runda glaset i opalt glas. Den fungerar också som en strömbrytare när du roterar hela basen; design möter funktion i en innovativ och dekorativ bordslampa.
Se hela vårt urval av HAY lampor från wrong-london här.