NYHED / / Funktionell vägglampa i snygg design

den 22 oktober 2019
NYHED / / Funktionell vägglampa i snygg design
Muuto presenterar nu Ambit vägglampa, som är ett tillägg till den populära Ambit-serien.
Designers från TAF Architects har haft fokus på funktionalitet och flexibilitet så de designade den nya vägglampan, och man måste säga att de har träffat mitt i prick. Med en 40 cm. lång flexibel arm som kan rotera 120 grader horisontellt samt en skärm som kan justeras 60 grader, är denna lampa mycket praktisk och fungerar enkelt att ha i vardagen.

Lampan är som gjord för den minimalistiska inredningen, som kännetecknas av rena linjer och enkla färger. Den finns därför inte i en galen färgpalett, men däremot i de lugna färgerna svart, vit, grå och brun, som verkligen kompletterar den nordiska stilen som fortfarande är populär världen över.

Som resten av serien är den handmålade lampskärmen vit på insidan. Det ger en fin kontrast och säkerställer att lampan ger den mest behagliga och optimala belysningen. Vägglampan monteras med ett separat väggbeslag utan synliga skruvar som underbygger dess rena uttryck.

Oavsett om man använder Ambit vägglampa över arbetsområdet i köket, vid nattduksborden eller skrivbordet så får man en vacker och modern lösning.


Se hela den populära serien Ambit här, där du också hittar den vackra vägglampan i olika färger.