Nude

Märket heter Nude för att produkterna primärt är tillverkade i glas. Ett material som är simpelt och enkelt- och det är detsamma som Nudes design. Med sitt enkla uttryck i både materialval och design var namnet Nude födt. Just precis fokuset på glas som material ger Nudes lampor en stilren design.

Nude distribueras av danska ROAM. I sitt urval av produkter bryter ROAM med det traditionella och det ger plats för äkthet och en ny designvy. Nyfikenhet är drivkraften bakom ROAMs tillvägagångssätt till design och de går därför helt nya vägar när det ska välja sina nya kollektioner.

Lamporna i glas från Nude är resultatet av ROAMs nyfikenhet och otraditionella tillvägagångssätt till design och material.

Kontrastfyllda och otraditionella glaslampor

Når brandet designer sin lampekollektion er det med fokus på kontrasterne. At skabe det helt rette og stilrene design er for Nude et spørgsmål om at gå nye veje og finde balancen mellem to kontraster. Eksempelvis mellem to materialer -  det enkle glas og den kraftigere beton eller kobber.

När märket designar sina lampkollektioner är det med fokus på kontraster. Att skapa den rätta och stilrena designen är för Nude en fråga om att gå nya vägar och att finna balansen mellan två kontraster. Exempelvis mellan två material – det enkla glaset och de kraftigare betong eller koppar.

Passionen för det okända – en kopparlampa kommer till Danmark

Att Nudes distributör ROAM går nya väger betyder att märket rör sig bort från det traditionella och kända designidéer. Istället rör ROAM sig mot det okända i deras sökande efter nya materialsammansättningar, innovation och bra design. Det betyder att ROAM söker i hela världen efter märkets lampdesign. Ett sökande som för innovativa och inspirerande lampor till Danmark. Som exempelvis kopparlampan Mono taklampa large smoke with cobber från Nude. En lampa som just precis kombinerar kontrasterna koppar och rökt glas i en stilren design.
Mono Taklampa Large Smoke With Copper - Nude
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Mono Taklampa Medium Smoke - Nude
Före SEK 4 159,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Mono Taklampa Small Smoke With Copper - Nude
Före SEK 4 159,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 3 ud af 3 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.