GN

GN

GN belysning A/S är leverantör av elektrisk utrustning och ljuskällor åt el-installatörer och lamp-butiker. Företaget startades 1999 och har sedan dess expanderat genom att bygga en kundbas av lojala och trofasta kunder samt en konstant förnyelse och utveckling av produktsortimentet.

Kontoret och lagret ligger i Herning i region Mittjylland, företagets vision är att ge den bästa servicen och att konstant utveckla kvalitetsprodukter till ett bra pris.

Mer om GN belysning

Sortimentet utvecklar sig hastigt inom deras kärnområden och består idag av ca 4000 varor på lager inom ljuskällor; infällda spotlights och armaturer; elektrisk utrustning; butiksmaterial; fest- och julebelysning.

Inom dessa produktområden jobbar de utefter att man fortfarande ska kunna få tag på många av de ”gamla” produkterna så som pendelrör och sockel i mässing o.s.v. Men de jobbar också med att vara med i framkant inom exempelvis LED-ljuskällor och armaturer.
Med andra ord ser de till att både vara gammeldags och moderna på en och samma gång….
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen