Jultiden bankar på dörren

Den vackra jultiden bankar på dörren och det är en magisk tid som väntar på oss. Det är tid för mys och stämningsljus.

Står du och har användning av hjälp av julklappsinspiration har vi samlat ihop några listor till dig som vi hoppas kan hjälpa dig lite på vägen. Annars är du välkommen att kontakta vår kundservice på info@lampemesteren.se eller ringa in på 85 250 3870 – vi finns också på vår chat, där vi också gärna hjälper dig. Och det är självklart också möjligt att hitta hjälp och inspiration på våran Facebook och Instagram.

Julklappsinspiration till henne
Julklappsinspiration till honom
Julklappsinspiration till barnen

Du kan också checka in våran bestseller lista där du hittar våra mest populära produkter som vi har sålt här i år 2018. Bestseller listan hittar du här.
Julkalender på Facebook

Julkalender på Facebook

Igenom hela december kommer vi löpande ha en julkalender på våran Facebook sida, här kommer du ha möjlighet för att vinna en massa läckra lampor - så kom ihåg det och följ med, de skulle ju kunna vara så att du har tur.
Advents tävlingar

Advents tävlingar

Vi håller advents tävlingar på vår Instagram, där du också har möjlighet att vinna några snygga lampor, så skynda dig in och följ med.

Här på sidan håller vi också advent, så om du anmäler dig till vår kundklubb, så är du med i våra adventstävlingar - du kan anmäla dig här.

*När du anmäler dig till vår kundklunn, så bliver du anmäld till vårt nyhetsbrev, men du har möjlighet att avanmäla dig nyhetsbrevet när du vill. Läs våra villkor här.

Julutförsäljning

Vi har samlat en massa läckra lampor och beslutat oss för att skämma bort er lite extra med några goda erbjudanden, du kan se alla härliga erbjudanden här.

Vi hoppas vi kan hjälpa er lite med att komma i julstämning!

God jul från Lampemesteren