Julklapp inspiration till henne

Vad önskar du dig i julklapp? Eller saknar du inspiration till vad du ska ge din väninna, fru, flickvän/pojkvän? Vi närmar oss lugnt och fint julafton, vilket betyder julklappsshopping. Om du saknar inspiration, så är du på de rätta stället.

Du får här en massa bra erbjudanden på julklappar i flera olika prisklasser.

Från 0 - 3.945 SEK

1.	Carrie i Vit från Menu

1.Carrie i Vit från Menu

Carrie Lampan är en riktigt fin lampa, som är super transportabel. Lampan är uppladdningsbar, vilket gör det möjligt att ta med till alla ställen. Inspirationen bakom designen ligger i det danska ordet "hygge". Det är ett uttal av möjligheter med Carrie lampan från Menu, lampan kan användas vid nattduksbordet, skrivbordet eller som ersättning för stearinljuset på matbordet.

Carrie Bordslampan i vit – 1250 SEK
2.	Bollard Lampa Askfärgad från Menu

2.Bollard Lampa Askfärgad från Menu

Bollard lampan är en funktionell lampa, som kan användas som taklampa, bordslampa och golvlampa, man bestämmer helt själv. Lampan är framställd i silikon och finns i flera olika färger, se dem alla här.

Bollard Lampan priser från 795 SEK
3.	Bristol i Betong från Frandsen

3.Bristol i Betong från Frandsen

Bristol Bordslampan är en modern och snygg lampa, som ger ett snyggt ljus. Lampan finns i betong, marmor, koppar och mässing - se dem alla här.

Bristol Bordslampan priser från 419 SEK
4.	Follow Me från Marset

4.Follow Me från Marset

Follow Me lampan finns i 2 storlekar, det är en snygg och dekorativ lampa, som du kan ta med dig överallt. Lampan är uppladdningsbar och ett fullt batteri kan hålla upp till 20 timmar. Den har en matt vit färg, och en stilfull och enkel design. Follow Me är mycket flexibel och pyntar både inomhus och utomhusområden. Se båda storlekarna här.

Follow Me priser från 1749 SEK
5.	Milk från &tradition

5.Milk från &tradition

Milk är en liten mjölkstol som har blivit till en snygg bordslampa. Bordslampan är mycket populär, och syns i flera skandinaviska hem. Milk lampan kan dämpas och placeras precis där du har behov för extra ljus. Den finns både i naturträ, mörkoljat trä och svart - se dem alla här.

Milk priser från 1245 SEK
6.	NH1217 från Artemide

6.NH1217 från Artemide

NH1217 är en liten lampa, som ger ett stämningsfullt och mjukt ljus. Det är en rolig liten lampa, som har många funktioner och är mycket flexibel, då den både kan hängas och placeras där man har lust med. Se den här.

NH1217 lampan från Artemide – 1875 SEK
7.	Flowerpot VP3 i Matt Svart från &tradition

7.Flowerpot VP3 i Matt Svart från &tradition

FlowerPot VP3 Bordslampan är generellt en mycket populär lampa, men då den matta svarta utgåvan kom på banan, så har vi en ännu större efterfrågan. Bordslampan är inspirerad av 60-70-talets Flower Power tid och är en mycket stilfull lampa. Flowerpot VP3 finns i många olika och snygga färger - Se dem alla här.

Flowerpot VP3 – 2495 SEK
8.	The Standard från Menu

8.The Standard från Menu

The Standard Bordslampan är en mycket vacker lampa, som fint kan stå på många ställen i hemmet. Lampan är tillverkad i glas och ger ett varmt mjukt ljus till dens omgivning. Det är verkligen en fin lampa, som passar perfekt in i det skandinaviska hemmet. Se hela The Standard serien här, som både består av bordslampor och taklampor.

The Standard priser från 1599 SEK
9.	Caravaggio Read från Lightyears

9.Caravaggio Read från Lightyears

Caravaggio Read Bordslampan är syster till den kända Caravaggio serien från märket Lightyears. Den klassiska skärmen kan vippas, så att ljuset styrs i den riktning som önskas. Den lilla kompakta foten gör det möjligt att ställa bordslampan på många ställen i hemmet. Se hela Caravaggio Read serien här.

Caravaggio Read priser från 3945 SEK
10.	Panthella Mini från Louis Poulsen

10.Panthella Mini från Louis Poulsen

Panthella Mini är en äkta designklassiker från Louis Poulsen. Den kan användas var som helst i hemmet och finns i 11 vackra färger. Designern bakom är Verner Panton, som är känd för många av hans snygga designs. Se alla Panthella Mini lamporna här.

Panthelle Mini priser från 3675 SEK
11.	Baby Dome i Alu från Mater

11.Baby Dome i Alu från Mater

Baby Dome från Mater är en prisvinnande lampa, som är designad av Todd Bracher. Det är en tidlös och ikonisk lampa, som ger ett mjukt och varmt ljus. Se alla Baby Dome färgerna här.

Baby Dome -  3120 SEK

Från 3.995 till 5995 SEK  

1.	Yuh från Louis Poulsen

1.Yuh från Louis Poulsen

Yuh Bordslampan från Louis Poulsen, det är en snygg, enkel och flexibel lampa. Lampans ljus är riktningsbestämd, nedåtriktad och bländfri, därutöver kan lampan dimmas. Se hela Yuh serien här.

Yuh serien priser från 4200 SEK
2.	IC T1 Low Mässing från Flos

2.IC T1 Low Mässing från Flos

IC T1 Mässing från märket Flos är en enkel lampa, som har en elegant design. Lampan finns både i mässing och krom. Därutöver finns IC serien, som golvlampa, bordslampa, vägglampor och taklampor - se dem alla här.

IC serien från Flos priser från 3900 SEK
3.	Mutatio Bordslampa från Le Klint

3.Mutatio Bordslampa från Le Klint

Mutatio Bordslampan är en minimalisk lampa, som blivit inspirerad av de geometriska formerna. Lampan har en snygg matt lackering på yttersidan, som framhäver den snygga och eleganta designen.

Mutatio Bordslampa – 5995 SEK
4.	Kaiser Idell 6556 i Matt Svart från Fritz Hansen

4.Kaiser Idell 6556 i Matt Svart från Fritz Hansen

Kaiser Idell Bordslampan är en unik, elegant och vacker lampa som är känd för sina snygga skärm. Därutöver kan man alltid räkna med att man har med topkvalitet och hantverk att göra med, när det är lampor från Fritz Hansen. Denna Kaiser Idell modell kan, som något helt speciellt lutas 15 grader bakåt och 18 grader framåt.

Kaiser Idell Bordslampa Svart Matt 6556-T – 5245 SEK
5.	317 Bordslampa Svart från Lampe Gras

5.317 Bordslampa Svart från Lampe Gras

317 Bordslampan i Svart från märket Lampe Gras är helt unik med sina snygga former och läckra design. 317 Bordslampan har en industriell design, som består av kvalitet och bra hantverk. Lampans skärm finns i flera färger, se dem alla här.

317 Bordslampa priser från 5125 SEK
6.	Mantis BS3 från Schottlander

6.Mantis BS3 från Schottlander

Mantis BS3 Bordslampan från Schottlander är en elegant industriell lampa, som en snygg design. Det är en lampa, som är perfekt till många ställen i hemmet, men speciellt om man har en elevationssäng, då lampan är så flexibel och funktionell.

Mantis BS3 – 4895 SEK
7.	PH 2/1 Bordslampa från Louis Poulsen

7.PH 2/1 Bordslampa från Louis Poulsen

PH 2/1 Bordslampan från Louis Poulsen är en äkta designklassiker och designikon världen över. Bordslampan skickar ut ett nedåtriktat ljus, och är designad utifrån principen om ett reflekterande flerskärmssystem. Detta skapar en harmonisk lampa och ett bländningsfritt ljus.

PH 2/1 Bordslampan – 5950 SEK
8.	Bestlite BL1 Bordslampa från Gubi

8.Bestlite BL1 Bordslampa från Gubi

Bestlite BL1 Bordslampan från Gubi är en minimalisk och perfekt lampa, som passar in på varje hemmakontor, kreativa hörna eller vid sängbordet eller i vardagsrummet. Det är många möjligheter med denna designikon från Gubi. Det är en lampa som är känd världen över, och det dras ofta paralleller mellan Winston Churchill och denna lampa.

Bestlite BL1 Bordslampa – 5945 SEK

Vi hoppas att detta kunde göra din julshopping en liten smula enklare, annars står vi gärna redo med hjälp och vägledning.

God jul från Lampemesteren.