Julklapp inspiration till han

Saknar du inspiration till att komma på vad du ska ge mannen som har allt? Eller står du själv och saknar ett par ideer till önskelistan. Vi har samlat en massa lampor, som förhoppningsvis kan inspirera dig i denna stressiga tid.

Här får du en lista över en massa olika lampor, som också är uppdelade i olika prisklasser.
1.	Night Owl från Lightyears

1.Night Owl från Lightyears

Night Owl Bordslampan från Lightyears finns i 4 olika färgkombinationer. Bordslampan har en organisk och asymmetrisk form, vilket gör det till en dekorativ lampa, som passar bra in i det maskulina hemmet.

Den finns i färgerna Midnight Blue och Smokey White. Därutöver är det en flexibel lampa, då skärmen kan flyttas runt på i 4 olika positioner.

Night Owl Bordslampan fås från 1545 SEK
3.	Amp Bordslampa i Rök fra Normann

3.Amp Bordslampa i Rök fra Normann

Här har vi igen att göra med en lampa, som har en rå design och uttryck. Amp Bordslampan i Rök/Svart är en snygg lampa, som ger ett bra ljus. Det är en allsidig bordslampa, som kan placeras på de flesta ställen i hemmet, just där det är användbart med stämningsfullt ljus.

Amp Bordslampa Rök/Svart -  1875 SEK
7.	Birdy Bordslampa i Svart/Mässing från Northern Lighting

7.Birdy Bordslampa i Svart/Mässing från Northern Lighting

Birdy Bordslampan är en del av en elegant serie, som både finns som golvlampa och vägglampa. Bordslampan har en modern design, som står knivskarpt i färgerna svart och mässing. Birdy lampan är en äkta klassiker, som har blivit relanserad år 2013 av Northern Lighting.

Birdy Bordslampa Svart/Mässing – 2690 SEK
8.	Bowl från New Works

8.Bowl från New Works

Bowl Bordslampan från märket New Works ger ett lugnt och komfortabelt ljus. Det är en modern lampa, som har ett läckert tonat glas, som ger en rökfärgad aura. Denna fina lampa kan stå på många ställen i hemmet och pynta - se den här.

Birdy Bordslampa Svart/Mässing – från 2695 SEK
9.	Dome Bordslampa i Svart från Mater

9.Dome Bordslampa i Svart från Mater

Dome Bordslampan är en tidlös och ikonisk lampa, som har en läcker design. Lampan finns i två storlekar och flera olika färger. Det är en minimalisk lampa, som har en läcker design.

Dome Bordslampa priser från 3120 SEK

Fra 3.100 – 20.600 SEK

2.	Lumiere XXS Svart/Krom från Foscarini

2.Lumiere XXS Svart/Krom från Foscarini

Lumiere XXS Bordslampan har en höjd på 40 cm och en skärmdiameter på 26 cm. Det är en rå, läcker och unik lampa som ger ett riktigt bra ljus. Skärmen är munblåst glas och stativet är av lackerad aluminium. Lumiere Bordslampan passar riktigt bra in i de skandinaviska hemmet.

Lumiere XXS Bordslampa – 5719 SEK
3.	317 Bordslampa i Svart från Lampe Gras

3.317 Bordslampa i Svart från Lampe Gras

317 Bordslampan från märket Lampe Gras är en ikonisk lampa. Lampan har en unik, enkel och robust design som är mycket ergonomisk. Lampans industriella uttryck är helt speciell och mycket populär hela världen över. Se hela Lampe Gras serien här.

317 Bordslampa i Svart  från 5125 SEK
4.	Carronade Bordslampa/Vägglampa i Svart från Le Klint

4.Carronade Bordslampa/Vägglampa i Svart från Le Klint

Carronade lampan fungerar både som bordslampa och vägglampa. Det är en stilfull lampa, som har en tidlös design. Lampan har fått sin inspiration från støbejernskanonen, vilket har resulterat i denna snygga design. Lampans bas är i massiv valnötsträ och lamphuvudet kan vippas upp och ned. Carronade lampan kan användas på många ställen i hemmet, f.eks. på bordet, bokhyllan eller på väggen.

Carronade Bordslampa/Vägglampa  – 5695 SEK
6.	Kaiser Idell i Matt Svart 6631 från Fritz Hansen

6.Kaiser Idell i Matt Svart 6631 från Fritz Hansen

Kaiser Idell Bordslampan i modell 6631, är en lampa som har koll på hantverket. Det är en lampa, som har sin kvalitet i topp och utstrålar originalitet. Bordslampan har en strikt ren design, och är känd för sin karaktäristiska skärm. Se hela Kaiser Idell serien här.

Kaiser Idell Bordslampa Svart Matt 6631 Luksus – 6545 SEK
7.	RA 250 D från Piet Hein

7.RA 250 D från Piet Hein

RA 250 D Bordslampan från Piet Hein är en äkta klassiker, som har en rå och unik look. RA lampan är en vacker och harmonisk lampa, därutöver ger lampan ett bländfritt ljus. Det är en lampa, som kan användas på flera ställen i hemmet, och kan både användas som mysbelysning och läsbelysning. Se alla RA 250 D's färger här.

RA 250 D Bordslampan priser från 6617 SEK
8.	AJ Bordslampan i Svart från Louis Poulsen

8.AJ Bordslampan i Svart från Louis Poulsen

AJ Bordslampan i Svart från Louis Poulsen är en äkta klassiker som är ytterst populär bland alla. Lampan är designad av självaste Arne Jacobsen och är en designikon även idag. Det är en lampa som är känd och älskad i över 50 år. Ljusets är riktningsbestämt och lamphuvudet kan böjas stegvis. Se alla färgerna här.

AJ Bordslampan i Svart 7195 SEK
9.	Snoopy Bordslampa Limited Edition från Flos

9.Snoopy Bordslampa Limited Edition från Flos

Snoopy Bordslampan Limited Edition i matt svart från Flos har en bas av marmor. Lampan är mycket simpel och har en snygg, unik design, som har en 4 stegs touch dimmer. Se den snygga Limited Edition lampan från Flos här.

Snoopy Bordslampa Limited Edition 13745 SEK
10.	Gun Bordslampa från Flos

10.Gun Bordslampa från Flos

Gun Bordslampan från Flos är en mycket bemärkelsevärdig lampa, som är designad av Philippe Starck. Lampan finns både i krom och guld och i flera olika versioner. Se de snygga Gun lamporna här, de är helt klart värda att kika på.

Gun Bordslampa Guld 20600 SEK

Vi hoppas att detta kunde göra din julshopping en liten smula enklare, annars står vi gärna redo med hjälp och vägledning.

God jul från Lampemesteren.