Julklapp inspiration för barnen

Så är den söta jultiden över oss, och det betyder att det är dags att köpa julklappar. Vi har gjort en liten inspirationsartikel, så du kan hitta den bästa gåvan till barnen i familjen. Vi har valt ut 10 riktigt fina lampor, som är en hit hos barnen, som både är något för pojkarna och flickorna, samt något i alla prisklasser.
1.	Miffy First Light

1.Miffy First Light

Miffy First Light är den minsta utgåvan av kaninen Miffy, den är 30 cm hög och stöpt i silikon. Denna lilla vän kan bli barnets tro följesvän, det är en lampa, som man både kan leka med och ta med på tur, då den är uppladdningsbar. Kaninen Miffy finns i 3 storlekar, se dem här.

Miffy First Light - 719 SEK
2.	Eos från Vita

2.Eos från Vita

Eos är en helt unik lampa, som är tillverkad i gåsfjäder. Lampan ger ett mjukt och läckert ljus ut igenom gåsfjädrarna. Eos lampan finns både som golvlampa, bordslampa och taklampa, därutöver finns den i vitm grå och ljus brun. Själva Eos skärmen finns i 5 storlekar, 35 cm, 45 cm, 65 cm, 75 cm och 110 cm.

En bra idé är att använda en glödlampa från Philips Hue - denna glödlampa gör det möjligt att bestämma ljusets färg, det finns 16 miljoner färger att välja mellan, vilket både är kul för barn och vuxna.
Se Eos många möjligheter här.

Eos från Vita – priser från 549 SEK
3.	Nanuk

3.Nanuk

Denna söta lilla vita björn heter Nanuk, det är en drömlampa till barnrummet som både ägnar sig till pojkar och flickor. Det är en lampa som man bara kan bli glad av att ha stående. Nanuk blir snabbt barnets bästa vän, vi har fått flera historier från våra kunder om vilken hit denna söta lampa är.

Nanuk -  1.449 SEK
4.	Zoolight Elefant

4.Zoolight Elefant

Zoolight Elefanten är en del av serien med en massor av olika söta lysande djur. Det är en klassiker inom belysning på barnrummet. Zoolight Elefanten finns i 2 olika storlekar, en som är 27 cm hög och en som är 12 cm hög. Därutöver finns den också som vägglampa.

Zoolight Elefant -  priser från 615 SEK
5.	Flowerpot VP3 i Beige Red

5.Flowerpot VP3 i Beige Red

FlowerPot VP# Bordslampan är en äkta klassiker, som syns runtomkring i många skandinaviska hem. Det är en enkel, elegant och snygg lampa, som passar riktigt bra in på barnrummet. Här syns den i färgen Beige Red, men de kan fås i 10 olika färger, se dem alla här.

Flowerpot VP3 i Beige Red  - 2495 SEK
6.	Flowerpot VP3 i Grey Beige

6.Flowerpot VP3 i Grey Beige

Här har vi igen valt en FlowerPot VP3 Bordslampa, men i färgen Grey Beige, den passar både till flickor och pojkars rum. Och som sagt finns bordslampan i 10 olika färger, så det är massor av valmöjligheter.

Flowerpot VP3 Grey Beige - 2495 SEK
7.	Light Strips från Philips Hue

7.Light Strips från Philips Hue

Light Strips från Philips Hue är perfekt att leka med på barnens rum. De kan böjas och formas, precis som du vill ha det. Det är många möjligheter i förhållande till att göra roliga figurer eller former på barnrummet, därutöver kan du välja mellan 1600 miljoner färger.

Light Strips från Philips Hue  - 750 SEK
8.	Bicoca Pale Pink

8.Bicoca Pale Pink

Bicoca är en färgrik och bärbar bordslampa, som du kan ta med dig överallt. Här ser du lampan i Pale Pink, som kommer passa riktigt bra in i flickrummet, men den finns i flera färger. Det är en snygg och söt lampa, som kan bli barnens bästa vän.

Bicoca Pale Pink Bordslampa  - 1749 SEK
9.	Bicoca Light Blue

9.Bicoca Light Blue

Vi har ännu en gång valt en Bicoca Bordslampa, dock i färgen Light Blue.

Bicoca Pale Pink Bordslampa  - 1749 SEK
10.	Follow Me

10.Follow Me

Follow Me Bordslampan från märket Marset är en läcker lampa, som finns i 2 storlekar. Du kan ta lampan med dig just precis dit du har lust. Det är en lätt och stilfull lampa, som kan användas som mysbelysning eller nattlampa på barnrummet. Lampan kan dimmas ner, och är mycket flexibel.

Follow Me – priser från 1749 SEK

Vi hoppas att detta kan underlätta din julshopping en liten smula, annars står vi gärna redo för att ge hjälp och rådgivning.

God jul från Lampemesteren.