Topp 10 - mest sålda 2017

Det kan vara svårt att välja vilken lampa som både passar till ens egen personliga inredningsstil och samtidigt vara medveten om de nyaste trenderna. Vi har sammanställt en topp tio 10 lista över de mest sålda lamporna här på Lampemesteren.

Vi är i en tid när handgjort och struktur är inne. Det är de rena linjerna, det minimalistiska, dekadenta, grafiska och det industriella som vi vill ha, i våra hem. Färgtendenserna är mycket blandade, eftersom det både är den mjuka neutrala looken med sitt mattsvarta och klara glas, och den mer utmanande stilen, där det är metallfärgerna i mässing, silver och koppar som gäller.

Belysningen ska vara som en accessoar i hemmet. Det är det perfekta sättet, att visa dit sinne för stil samtidigt som du kan skapa myskänslan, i ditt hem.

SIMPLE BUT YET BOLD LOOK

1.	Unfold Black- Muuto

1.Unfold Black- Muuto

Unfold taklampan från Muuto är den klassiska industriella lampan, som har en av de mest eftertraktade designer i nuläget. Muutos tolkning av den klassiska designen har ett raffinerat material, mjukt silikongummi, som ger lampan ett modernt och varmt uttryck.

Du kan få glädjen av en häftig taklampa med en läcker design med helt nya perspektiv, som passar särskilt bra i vardagsrummet, matsalen och köket.

Unfold följer 2017 trender med dess utseende och de olika färgvalen som är vit, grå, terrakotta, ljusgrå, svart, blå, lila, gul, orange, rödgrön och senapsgul. Därmed kan man hitta den perfekta till just din inredning.
2.	Flowerpot VP1 Mat Sort- & tradition.

2.Flowerpot VP1 Mat Sort- & tradition.

Flowerpot lampan är en av de mest hållbara bästsäljarna än idag. Taklampan är ursprungligen designad 1968 till restaurangbranschen. Det är idag den optimala lampan till hemmet och med dess stilfulla design, samt dess breda färgsortiment gör att Flowerpot passar in i varje hem.

Lampan framstår som enkel och naturlig med dess helt egna aura av ”good vibrations”. Flowerpot har ett behagligt sken och en enkel konstruktion. Den passar perfekt in i alla hem med den klassiska, råa looken, som kan fås i många färger.
3.	PH 2/1 bordslampa - Louis Poulsen

3.PH 2/1 bordslampa - Louis Poulsen

PH 2/1 bordslampa är designad utifrån det reflekterande treskärmssystem, som är baserat på en logaritmisk spiral, där ljuskällans brännpunkt är placerad i spiralens centrum.

Hantverket är i fokus med det munblåsta trelagersglas, som är blankt på ytan och sandblåst på insidan, som skapar ett mjukt och diffust ljus.

Denna lampa är en äkta klassiker, som har de rena former och minimalistiska stil som kommer fram i 2017´s lampmode.
4.	Ice Cube Classic Klar – Fabbian

4.Ice Cube Classic Klar – Fabbian

Denna intressanta vägglampa är designad av Roberto Pamio i material som exklusivt pressad kristall och krom. Ice Cube serien är en av många italienska klassiker. Denna lampa har en enkel och tidlös design, den är ideell i alla rum, från kök till vardagsrum, från badrum, till hall. Det är en lampa som är genomtänkt när det gäller kvalitet tillsammans med dess minimalistiska stil, som med elegans kan utsmycka varje hem.

Själva lampan kan vridas så man lätt kan justera ljuset. Ice Cube Classic är en av de mest populära lampor i Skandinavien just nu, och kan fås i färgerna vit, svart, klar och frostad.
5.	PH 2/1 Taklampa – Louis Poulsen

5.PH 2/1 Taklampa – Louis Poulsen

Denna PH taklampa är designad utifrån principen om ett reflekterande treskärmssystem, som riktar största delen av ljuset nedåt. Skärmarna är munblåsta i opaliserande trelagersglas, som är blankt på ytan och sandblåst matt på insidan, vilket skapar det mjuka ljusskenet.

Detta är ännu en klassiker som återkommer år efter år.
6.	PineApple XS svart taklampa – DybergLarsen

6.PineApple XS svart taklampa – DybergLarsen

Lampan har ett elegant och dekorativt uttryck, som finns i fem olika läckra och spännande färger, svart, vit, koppar, aluminium och guld. PineApple lampan ger ett härligt mjukt och stämningsfullt ljus till antingen köket, vardagsrummet eller hallen. Som du nog redan har märkt så är lampan designad med inspiration från den vackra utformningen av en ananas.

Den svarta färgen hjälper till att ge lampan ett uttryck av minimalism och en WOW faktor, som är en del av 2017´s modetendenser.
7.	Romeo Moon S2 – Flos

7.Romeo Moon S2 – Flos

Romeo Moon S2 ger hemmet en dramatisk presentation även om den är enkel och har de rena former som vi letar efter i årets trender. Den klara glasskärmen med dess ränder framstår som ett unikt stycke glaskonst som glädjer ögat. Lampan kan vara med och utsmycka ditt hem trots dess neutrala färger och enkla men lekfulla look.

Romeo Moon S2 lampan ger en  Sci-fi känsla som är viktigt i dagens trend.
 8.	Illumin Kobber Look Pendel – Dyberg Larsen

8.Illumin Kobber Look Pendel – Dyberg Larsen

Illuminlampan från DybergLarsen er en riktig ”statement piece”. Det är en elegant lampa som ger ljus och en välmående känsla till rummet. Bladen är täckta av ett tunt lager kopparfolie på ovansidan, där undersidan är vit för att ge ett optimalt ljusinfall.

Med dess koppar – look färg faller denna lampa snabbt in i dagens trend med de metalliska färgerna, samt att den är en modern lampa som behåller de rena linjerna.
9.	265 Vägglampa Svart – Flos

9.265 Vägglampa Svart – Flos

Denna spännande vägglampa från Flos, är en mycket flexibel och vacker lampa som kan användas på fler områden i hemmet. 265 vägglampan kan användas precis där du har behov för den.

Den simpla och enkla designen gör den till en stilren vägglampa som både är praktisk och riktigt vacker. Det är närmst ett konstverk som kommer upp på väggen när vi talar om 265 vägglampan.
10.	Miss K Alu Silver – Flos

10.Miss K Alu Silver – Flos

Återigen möter vi Sci-fi looken i denna lampa, vilket gör lampan till ett ”statement piece”. Det är en kvalitetslampa, vilket märks så fort den tänds, det är ingen tillfällighet.

Miss K från Flos passar in utmärkt i det moderna hemmet där den kommer ge ett lätt och positivt intryck i inredningen. Den enkla stilen blandas samman med det romantiska i de snitt som lampan har.

Dyk ner i vårt stora universum av lampor, där det finns något för varje smak.

Skapa något minnesvärt med dina lampor – skapa det ovanliga som bidrar till ögonblick med wow – faktor.