Oligo
Typ
Färg
Material

Oligo

I mer än 25 år har OLIGO LICHTTECHNIK GmbH stått för innovativa armaturer och belysning till bostäder samt designorienterade projekt i hela världen.

Verksamhetsfilosofin ”känn ljuset” ( eller på engelska - ”feel the light” ) är avspeglat i alla deras produkter och i deras helt unika design. Det är en fullständig symbios av det funktionellt praktiska, tidlösheten samt en stor omsorg för detaljer. Denna filosofi har funnits med sedan grundandet 1987, allt medans verksamheten har utvecklat sig till en stor tillverkare av belysning med mer än 200 medarbetare samt en världsomspännande marknadsföring med tillhörande försäljning.

Mer om Oligo

En av de mest framträdande funktionerna med deras produkter är att kvalitet, utveckling och produktionen tillsammans är ”Made in Germany”, vilket avspeglas i den sofistikerade designen och den höga kvaliteten.

Sammansättningen av dessa egenskaper är ryggraden och det karaktäristiska i dessa produkter och det är det som gör dem unika. Det skördas regelbundet internationella priser för design och innovation.

Utvecklingen och justeringen av de nya tekniker ser till att alla OLIGO produkter är ”state-of-the-art” teknik som kommer att bringa glädje många år framöver.

För att säkra ryktet och anseendet för OLIGO och de duktiga medarbetarna, är det självklart att alla lampor går igenom en sträng kvalitetskontroll och att de alla är utrustade med korrekta testcertifikat.
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen