Tonone Taklampor

Tonone Taklamporna är designade av holländske Anton de Groof, som samtidigt är grundaren av Tonone. Han startade sitt företag på grundval av hans fascination av enkla mekaniska hantverksredskap. Det blev hans primära inspirationskälla i hans lampor, som samtidigt är funktionella i inredningen. Tonones taklampor passar in perfekt i dagens trender där den råa och industriella looken är populär.

Taklampornas råa och industriella look är en perfekt avbalanseras med en elegant touch. Exempelvis Atlas Taklampa, där den lätta glasskärmen är kombinerad med ett mekaniskt upphänge. Samt
Beads Taklamporna, där det industriella är kombinerat med enkelhet och elegans i form av en visuellt svävande ring av ljus. Hitta din favorit till kontoret, över matbordet eller kanske på en restaurang – oavsett vilken stil du dras till, hittar du en Tonone-taklampa som kompletterar just din inredning.
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.