Vitra Taklampor

Bland urvalet av taklampor från Vitra, hittar du Akari taklampor - designade av den konstnärliga Isamu Noguchi. Lamporna är tydligt inspirerade av den välbekanta runda rispapperslampan, men med ett elegant och modernt formspråk som tilltalar än mer dåtidens trender. Med fokus på varje detalj produceras lamporna för hand i en process som tar ca 6 timmar från början till slut.

Den traditionella rispapperslampan har återigen tagit sig in i den moderna inredningen – och med goda skäl. Förutom att ge hemmet en drömlik look, kommer lampan med ett mjukt och lugnt ljus som ger rummet en avkopplande atmosfär. Här hittar du både den traditionella runda rispapperslampan, där det fasta papperet bryter det elektriska ljuset och avger ett varmt ljus som påminner om solen; till den skulpturala och moderna tolkningen som för tankarna till de japanska traditionerna med lyktor av rispapper.
Visar 17 av 17 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.