Coolicon Taklampor

Coolicon lampskärmen producerades första gången i London 1933 - samma år som den välkända 'Underground kartan' designades för att ge en överblick över det omfattande tunnelbanesystemet i London. Den gemensamma berättelsen, såväl som lampans utseende i Londons Underground, har inspirerat Coolicon Lighting till en underground-version av den industriella lampan. där den välkända tunnelbanekartan visas inuti lampskärmen.

Med en taklampa från Coolicon Lighting får du ett fantastiskt ljus över ditt matbord eller kontorsarbetsområde, liksom i köket. De klassiska metallskärmarna ger en personlig touch till den minimalistiska inredningen och fungerar som en färgglad kontrast till de vita väggarna. Med en färgpalett som omfattar både lampans arv och dagens trender, uppnår Coolicon lampskärmen ett harmoniskt uttryck, i form av en lampa som är både klassisk och modern. Hitta den färg som bäst passar din dekor nedan, där du också hittar lampan i två olika storlekar.
Visar 36 av 49 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.