Lampemesteren – möt oss på sociala medier och få inspiration, tävlingar och massor av bra erbjudanden.

Älskar du också designlampor? Det gör nämligen vi! Följ oss på våra sociala medier, så ska vi nog se till att hålla dig uppdaterad med de nyaste designerna, bra erbjudanden och massor av läckra tävlingar.

Du kan fökja oss på:

Facebook


Vi håller dig uppdaterad löpande med de nyaste designlamporna samt trender, events och kampanjer. Det är också här du hittar de bästa tävlingarna!

Instagram


Vi älskar att se vad våra kunder får ut av sina lampköp, därför tar vi fram en profil varje månad, som har taggat @lampemesteren eller har använt dessa hashtags #lminspiration och #lampemesteren – Månadens instagrammer får ta emot ett presentkort på 500 kronor till shoppen. Vi delar våra kunders bilder löpande och står för massor av inspiration. Upplev också de nyaste lamporna, kampanjer, erbjudanden samt giveaways och spännande collaboratives.

Youtube


Vi visar dig hur du monterar din nya lampa och ger din användbara tips och tricks. Se också våra inspirationsvideos från de allra bästa designmärken.
Upplev vårt visionära och inspirerande sociala mediers universum fullt av genomtänkt design och kvalitetslampor. Vi glädjer oss till att ge dig ännu mer av allt – följ oss på  Facebook, Instagram och Youtube.