Tonone Vägglampor

Tonones fascination för traditionell mekanik, fungerar som deras inspiration i deras design. Det syns tydligt i deras Bolt lampserie, som är designad med utgångspunkt i en simpel samlingsmekanism. Lampan kan därför lätt ställas in med hjälp av den medföljande 'Tonone Umbraco-nøgle", så den skiner i den riktning man önskar. Funktionen blir på så sätt en del av designen, som får en industriell och rå look - perfekt som kontrast till de ljusa och feminina i den skandinaviska inredningen.

I den moderna inredningen är det ökat fokus på belysning. De funktionella lamporna har därför blivit särdeles populära i hemmet, där de uppfyller varje belysningsbehov. De blir ofta använda som läs- eller sänglampa, och har samtidigt blivit en hit i köket, där den lyser upp över det  föredragna arbetsområdet. Med Bolt vägglampan, kan du få den optimala belysningen i ett maskulint och samtidigt vacker design oavsett var i hemmet du önskar det.
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.